Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z zapeljivo Carrie Bradshaw?

S.P.
30. 04. 2013 13.41
10

Kritiki so se v tem tednu lotili tudi ameriške igralke Sare Jessice Parker, ki naj bi se po njihovem mnenju v zadnjem času vidno in precej postarala, kar je že razburilo njene oboževalce. Kaj vi porečete na videz 48-letnice?

Priljubljena ameriška igralka in tudi občasna manekenka ter producentka Sarah Jessica Parker je še nedolgo nazaj blestela v vlogi vedno mladostne ter zapeljive Carrie Bradshaw – glavne zvezde televizijske serije Seks v mestu, za katero je prejela celo zlatega globusa. In ker so zadnje nadaljevanje zdaj tudi filmske uspešnice posneli šele pred slabimi tremi leti, ko zvezdnica ni bila videti še čisto nič slabše kot nekoč, pa so zdaj kritike še toliko bolj presenetile nedavne fotografije, ki naj bi razkrile njeno precej "postarano" podobo.

"Sprememba nas je šokirala praktično čez noč, zato se sprašujemo, kdaj se je pred našimi očmi uspela tako postarati?" so se ob njen nekoliko manj urejen videz, kot smo ga običajno vajeni, obregnili zlobni jeziki. Negativno kritiko so podali tako na izbiro oblačil kot tudi na razmršene lase, največ pozornosti pa so namenili predvsem predelu njenega obraza. "Sive lase bi si zvezda njenega kova preprosto lahko uredila in jih nekako prikrila. Da sploh ne govorimo o vse bolj upadlih licih ter ohlapni in nič več napeti koži, ki je še posebej na vratu, bradi ter čelu že zelo zgubana. Ni čudno, da je podočnjake ob vsem tem raje zakrila."

Takšne opazke pa so močno ujezile njene oboževalce, ki so prepričani, da je glede na to, da je Parkerjeva stara že 48 let, povsem razumljivo, da se ob staranju ne more več kosati s svojo "mlajšo" oziroma nekoliko "boljšo različico" in da je še vedno videti več kot fantastično. "Debeli nanosi ličil lahko na snemanju prikrijejo marsikatero pomanjkljivost, kar bi mediji lahko razumeli in tudi pričakovali. Glede na to, da procesu staranja preprosto ne moremo ubežati, se sama temu precej dobro upira." Sarah javno o tem še ni spregovorila, je pa svojim privržencem za spodbudne besede zagotovo izjemno hvaležna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602