Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z zvezdnico Obalne straže?

S.P.
16. 08. 2012 15.47
13

Donna D'Errico, nekdanja zvezda serije Obalna straža, se je iz Turčije vrnila z močno potolčenim obrazom. Poškodbe naj bi bile posledice hudega padca med nevarnim iskanjem Noetove barke.

44-letna zvezdnica se je iz prav posebnega potovanja v Turčijo vrnila z močno poškodovanim obrazom. Tam naj bi v izredno nevarnem predelu gore Ararat iskala mistično Noetovo barko. 'To so moje sanje, že odkar sem kot otrok prvič slišala zanjo v katoliški šoli,' je pred odhodom povedala v intervjuju. Zaradi neustavljive želje po tem, da jo najde, je kar 5 let svojega življenja že posvetila preučevanju in raziskovanju možnih destinacij, kjer bi se lahko nahajala.

Očitno pa se na lov za sanjami vendarle ni dovolj dobro pripravila. Med raziskovanjem in plezanjem v enem izmed najzahtevnejših predelov gore je namreč močno padla, ob tem pa utrpela hude odrgnine in otekline na obrazu. Vzrok padca zaenkrat še ni znan, morda pa ima kaj opraviti tudi z grožnjami kurdskih teroristov, zaradi katerih je bila prisiljena v naglici zapustiti območje. 'Zgodaj zjutraj me je vodič opozoril, da moramo prekiniti z iskanjem in nemudoma zapustiti goro. Tveganje je bilo enostavno preveliko, saj bi lahko bila v veliki nevarnosti,' je pojasnila.

Izgleda, da trmoglave igralke prav nič ne more ustaviti, saj bo kljub nezgodi z iskanjem še nadaljevala. Zaradi grozne izkušnje bližnjega srečanja s smrtjo, ko je zbolela za hudim vnetjem, se je namreč odločila, da bo tokrat na prvo mesto postavila sebe. 'Vse življenje sem živela za druge. Če ne za službo, pa za družino. Izpolnila sem že sanje, da uspem v Hollywoodu, dobro sem vzgojila otroke, zdaj pa je čas, da grem naprej in živim nove,' je upravičila svoje dejanje, ki ga nikakor ne obžaluje. Sanjam bo sledila do konca.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587