Vizita.si
image (28)

Novice

Jo sploh še lahko prepoznate?

L.E.
17. 12. 2012 12.44
22

Potem ko je delovalo, da si je Britney svoje življenje spet uredila, se je nedavno na snemanju ameriškega resničnostnega šova X Factor pojavila tako neurejena, da so bili vsi prisotni precej presenečeni.

Britney Spears je zaslovela zelo mlada, vendar vseh pritiskov ni zdržala, zato je njeno življenje v nekem trenutku začelo pokati po šivih. Spet se je postavila na noge tudi zaradi svojih dveh sinov, toda dandanes se zdi, da ji stres spet še kako pride do živega. Na nedavnem snemanju ameriškega resničnostnega šova X Factor se je tako pojavila sicer naličena, vendar obenem precej neurejena. Delovala je tudi zelo utrujena.

To je seveda človeško, le da od zvezdnikov običajno pričakujemo več popolnosti. Vsi se v življenju srečujemo s stresom, vendar se razlikujemo v tem, kako učinkovito se znamo z njim spopasti. Britney in vsem nam bodo torej še kako prav prišli nasveti britanskega profesorja Garyja Cooperja, ki na Univerzi v Lancastru najpogosteje preučuje prav zdravje zaposlenih. Ta poudarja, da svojih težav nikoli ne smemo poskušati pozabiti. "Vedno obstaja nekakšna rešitev," pravi. "Če ne naredimo nič, da bi situacijo, ki nas spravlja v stres, popravili, se bomo počutili samo še slabše." Svari tudi, da se po pomoč ne smemo zateči k slabim razvadam, kot so kajenje, droge in pitje alkohola. Tudi to je samo še en način bega od stvarnosti, ki čez nekaj časa pravzaprav povzroči nove težave. "Morate najti vzrok stresa," poudarja profesor. Ko najdete vzrok, lahko situacijo morda kako spremenite. Vendar hkrati ne pričakujte, da boste naredili čudež. Vaše počutje bo izboljšalo že zavedanje, da ste usodo vzeli v svoje roke. Če vas v slabo voljo torej spravlja preveč obveznosti, vsak dan opravite samo tiste, ki so najpomembnejše, ter se sprijaznite, da jih bo nekaj vedno ostalo neopravljenih. Poleg tega si povrhu vedno vzemite čas za stvari, ki vas najbolj veselijo, ter se dovolj gibajte, saj fizična aktivnost v možganih dejansko zmanjšuje občutek stresa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587