Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj so razkrila pomanjkljiva oblačila?

S.P.
05. 07. 2013 15.39
3

Ko se je Miley Cyrus odpravila na televizijski nastop, so ji mnogi očitali, da je izbrala preveč pomanjkljivo garderobo. A jo tuji mediji zagovarjajo, da lahko po veliki spremembi, med katero je močno shujšala, zdaj smukne v kakršnakoli oblačila. Poglejte, kaj ji je uspelo.

Če je imela komaj 20-letna ameriška pop pevka in filmska ter televizijska igralka Miley Cyrus kdaj težave z nekaj odvečnimi kilogrami, jih dandanes zagotovo več nima, kar pa še kako rada pokaže in deli tudi s svojimi oboževalci, poroča britanski tabloid Daily Mail. S tem so se obregnili ob njene zadnje fotografije, ki so jih v torek – ravno, ko se je odpravljala na nastop v pogovorni oddaji The Jimmy Kimmel Show – uspeli ujeti paparaci. Kot že običajno, se je namreč tja znova odpravila v pomanjkljivih oblačilih, ki so razkrivala njeno vitko in utrjeno postavo.

In če so se nekateri spraševali, ali ni zvezdnica (glede na to, da gre za družinsko oddajo) izbrala nekoliko neprimerno garderobo, ki naj bi po mnenju številnih razkrivala preveč kože, pa tuji mediji zdaj pišejo, da se lahko s takšnimi stegni pohvali kjerkoli in kadarkoli. “Miley je znova poskrbela, da bodo vsi videli njene lepe, dolge ter čvrste okončine, na katerih pa ni čisto nič spornega,“ nadaljuje že prej omenjeni medij. “Dolgo so ji očitali, da ima kilogramček ali dva preveč, zdaj, ko se lahko pohvali z enim najlepših zvezdniških teles, pa jo znova grajajo. Njena sprememba je res neverjetna, saj si je izklesala postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera posameznica.“

V boj proti odvečnim kilogramom se je Cyrusova podala, ko so zdravniki ugotovili, da njeno telo slabo prebavlja gluten in laktozo, zaradi česar je bila praktično prisiljena spremeniti svojo prehrano. Do tedaj se je naprimer nemalokrat mastila s hitro pripravljeno hrano, ki pa se ji je morala odreči ter jo nadomestiti z zdravimi dobrotami. “Medtem ko sem skrbela za svoje zdravje, so se topili tudi kilogrami,“ je pred nekaj meseci zaupala na Twitterju. Priznala je tudi, da redno telovadi. S pomočjo osebne trenerke Mari Winsor se je kar 6-krat na teden pridno potila v telovadnici, kjer je izvajala predvsem kardiovaskularne vaje, vsak dan pa je hodila tudi na uro pilatesa, ki je pripomogel k zmanjšanju obsega v predelu pasu, bokov in zadnjice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602