Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj vam najprej pade v oči?

K.P.
04. 08. 2012 07.39
37

Ameriški lepotici manjka le nekaj mesecev do 40. rojstnega dneva, a še vedno nima prav nobenih težav z razkazovanjem svojega telesa. Kljub temu da je videti popolna, pa vseeno bode v oči ena malenkost …

Jenny McCarthy je znova pokazala, da ji ni para. Vrnila se je v svoje domače mesto Chicago, kjer je privolila v fotografiranje v bikiniju ter tako pokazala rezultate svojega zdravega načina življenja. Zvezdnica, ki se je po porodu pridružila skupini Weight Watchers, trdi, da se je prav tam naučila zdravega prehranjevanja in omejevanja velikosti obrokov. K vitkemu videzu pripomore tudi občasno razstrupljanje telesa in 15 minut joge dnevno, sicer pa pravi, da je bila zanjo učinkovita tako imenovana 'avtistična dieta', ki iz prehrane izključuje izdelke z glutenom in caseinom. Nobena skrivnost ni, da je atraktivna zvezdnica posegla tudi po plastičnih operacijah, kar pa se je tokrat nerodno pokazalo na njenem oprsju. Ko je namreč med fotografiranjem dvignila roki, sta vsadka v dojkah vidno 'pobegnila' narazen. Poleg prsi je nekdanja partnerka Jima Carreyja s plastično kirurgijo spremenila tudi nekaj malenkosti na obrazu.

Razmaknjenost vsadkov pri ženskah, ki so opravile plastično kirurgijo, ni tako redek pojav. Razlog delno tiči v anatomiji, delno pa v možnosti, da je bil prostor, kamor so vstavili vsadke, nepravilno oblikovan, zaradi česar vsadek ne stoji na mestu, kjer bi moral. V takšnem primeru se ženske običajno odločijo za nov poseg, s katerim popravijo videz oprsja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587