Vizita.si
Gwyneth Paltrow

Novice

Uh, kakšne trebušne mišice!

L.E.
12. 10. 2011 12.57
8

Telo Gwyneth Paltrow prav gotovo vzbuja ljubosumje. Zvezdnica deluje mladostno, zdravo in postavno, zato so lahko njene telovadne in prehranske navade vsem za vzor.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow FOTO: Reuters

Le kako zase skrbi Gwyneth Paltrow, da ima tako zavidljivo izklesano telo? Paparaci, ki ji sledijo na skoraj vsakem koraku, so jo fotografirali, kako kolesari in teče v parku, obiskuje vadbe joge in pilatesa ter se razteguje.

Sama pravi, da se za svojo popolno postavo lahko zahvali osebni trenerki Tracy Anderson. "Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj imela tako lepo telo," je dejala v intervjuju. "Vedno sem imela preveč koščen zgornji del in preveč poln spodnji del. Toda Tracy Anderson je popolnoma spremenila videz mojih nog, zadnjice, rok in trebuščka. Poleg tega se počutim bolje kot kdaj koli."

Skrivnost uspeha osebne trenerke je 45 minut kardiotreninga in 45 minut vaj za moč, ki mišice utrdijo, podaljšajo in oblikujejo. "Kadar se, denimo, pregrešim s hrano ali nekaj časa ne telovadim redno, samo dva tedna preživim v telovadnici šest dni v tednu. Ko sem na počitnicah, nikoli ne telovadim. Vem pa, kaj moram storiti, ko se vrnem domov," razlaga Gwyneth.

Povsem zdrava je tudi njena prehrana. Razkrila je, denimo, kaj so njeni prigrizki oziroma posladki: "Mandlji in rozine, kokosova voda in naravni sok iz ohrovta, limoninega soka, vode ter nekaj agave." Najbolj pa se trudi izogibati čipsu z okusom žara. "Ta je moja slabost," priznava.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587