Vizita.si
image (28)

Novice

Preverite, kako do postave supermodela

L.E.
22. 10. 2011 17.23
1

Candice Swanepoel je ena izmed slavnih Viktorijinih angelčkov. Njena postava je popolna, vendar pa so njeni nasveti za ohranjanje vitkosti tako preprosti, da jih lahko upoštevamo prav vsi.

Candice Swanepoel je nedavno dopolnila 23 let, že nekaj časa pa navdušuje s svojo postavo, ki ji je prislužila delo Viktorijinega angelčka. Toda njeni nasveti za ohranjanje vitkosti niso prav nič zapleteni, zato jim lahko dejansko sledimo prav vsi.

Kljub svojemu napornemu urniku poskuša telovaditi vsaj trikrat tedensko. Ima osebnega trenerja, sicer pa zelo rada vadi tako balet kot tudi boks. Sama redno izvaja vadbo za vzdržljivost, ko potuje, pa poišče posnetek vodene vadbe kar na spletu in vadi v svoji hotelski sobi. Ko je bila še najstnica, se ji je najprej telovadba sicer za nekaj časa priskutila. Njena mama je bila tedaj namreč vaditeljica aerobike in spinninga (vadbe s kolesom), zato jo je velikokrat silila, da je vadila z njo. "Imela sem 15 let in mama me je povsem utrudila. Nato sploh nisem več želela telovaditi, v telovadnico sem začela spet zahajati šele veliko kasneje.“

Pravi tudi, da ji ni težko jesti zdravo. "Da bi se počutila čim boljše, jem veliko zelenjave in mesa ter pijem dovolj vode.“ Toda manekenka priznava tudi, da se ničemur ne odreka. ''Privoščim si tudi testenine ali pico.'' Najbolj obilen obrok si pripravi zjutraj, ko uživa jajca s šunko ali rogljičke, sicer pa pazi, da njeni obroki niso preveliki (ne večji od velikosti njene dlani) ter da so čim bolj uravnoteženi. Zadnje je tudi njen največji izziv. "Ker toliko potujem, izredno težko vzdržujem dobre prehranske navade.'' Prav zaradi svoje zaposlenosti pa tudi nima časa, da bi o hrani prav veliko razmišljala ter posledično ves čas obiskovala svoj hladilnik.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587