Vizita.si
Ne veste, kako bi ga prepričale?

Novice

Kako ga prepričati, da vas zaprosi?

Ni.J.
02. 02. 2011 08.19
1

Če ste z nekom v dolgi zvezi, je verjetno težko gledati ostale prijatelje, kako korakajo proti oltarju, medtem ko ste vi še vedno daleč od zakona. Siljenje moškega v zakon vam ne bo v pomoč, zato preverite, kako ga na taktičen način prepričati, da vas zaprosi.

Dajte mu čas, prostor in nekaj svobode. Tako bo kmalu ugotovil, kaj mu pomenite in spoznal bo, da si tudi sam želi poroke z vami. Seveda pa je komunikacija na prvem mestu!
Dajte mu čas, prostor in nekaj svobode. Tako bo kmalu ugotovil, kaj mu pomenite in spoznal bo, da si tudi sam želi poroke z vami. Seveda pa je komunikacija na prvem mestu! FOTO: iStockphoto
Izvajanje pritiska nad partnerjem, stokanje in teženje s poroko vam pri doseganju cilja ne bodo prav nič v pomoč. S tem ga boste, prej kot prepričali v poroko, odgnali od sebe. Projekta se zato lotite taktično. Prepričajte ga, da ste prava ženska zanj, da ste ženska njegovih sanj in boste videle, da bo kmalu sam spoznal, da je napočil čas za veliki korak. Nežen namig se bo veliko bolj obrestoval kakor izvajanje pritiska.

Pravi trenutek

Pogovora o poroki nikar ne začenjajte v neprimernem trenutku in naj se vam nikamor ne mudi. Pustite času čas, pogovor o poroki pa načnite takrat, ko boste začutili, da o tem razmišlja tudi sam. Primerjajte čas, ki sta ga do sedaj preživela skupaj, s časom, ki ga še bosta, če se bosta poročila. Naj se vam nikamor ne mudi. Če vaš moški še koleba in si želi preživeti še nekaj časa z vami kot neporočen moški, ga torej nikar ne silite. Morda sta še premalo časa skupaj in on še ne razmišlja toliko v naprej kakor vi, čeprav uživa v vsakem trenutku z vami.

Komunikacija

Resni pogovori o prihodnosti vajine zveze so vsekakor nujni, a z njimi ne začnite prehitro, da ne boste z njimi odgnali moškega od sebe. Je pa to zagotovo eden od korakov, ki jih morate narediti, če si želite poroke. Tako bo on vedel, kakšna so vaša pričakovanja in želje. Morda do tistega trenutka sploh ni pomislil, da si tega tako močno želite. Seveda pa ne smete pozabiti na to, da morate upoštevati tudi njegove želje. V zvezi sta oba enakovredna in če bi on zaradi najrazličnejših razlogov, na primer finančnega stanja, selitve in stresa, rad še nekoliko počakal, bodite razumevajoče in strpne.

Nevesta
NevestaFOTO: iStockphoto

Dajte mu prostor

Če skupaj preživljata cele dneve in ždita eden ob drugemu vsak dan v tednu, si s tem ne delate nobene usluge. In če mislite, da ga boste s tem priklenile nase, se tudi motite. Dajte mu nekaj prostora, da se druži s prijatelji in nekaj časa preživi sam. Le tako bo namreč lahko ugotovil, kakšno je življenje brez vas. Organizirajte nekajdnevni izlet s prijateljicami in preživita nekaj časa ločeno. Tako bo vedel, kako bi bilo, če bi vas izgubil. Če ste prava ženska zanj, bo to še dodatno okrepilo vajino zvezo in ljubezen, to pa ga bo še dodatno prepričalo v poroko z vami.

Pokažite, da ste prava zanj

Moški se običajno ne poročajo s popolnimi ženskami, temveč z ženskami, ki so jim zanimive, jih dopolnjuje in izpopolnjujejo in ob katerih so lahko to, kar v resnici so. Pokažite mu torej, da ste pravilna izbira zanj in mu pokažite, da mu življenje z vami ne bo nikoli dolgočasno. Omislita si skupen hobi, pri katerem se bosta neizmerno zabavala in nikar ne dovolita, da vajina zveza postane rutina. Bolj kot bo vajina zveza pestra, bolj bo prepričan v to, da ste prava zanj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587