Vizita.si
Ne mara enoličnega razgibavanja.

Novice

Hujšajte z zvezdnicami

S.C.
08. 01. 2012 09.01
4

Slavne, lepe, uspešne. Predvsem pa se vsaka izmed njih lahko pohvali z zavidanja vredno postavo, ki pa jim ni bila položena v zibko. Poglejmo, kakšen je njihov recept za vitko linijo.

Rachel Weisz

Oskarjevka Rachel Weisz in žena igralca Daniela Craiga mora biti nenehno v vrhunski formi, da bi lahko brezhibno odigrala vse akcijske scene, pri tem pa ji pomaga vrhunski osebni trener. “Ko moram za kakšno novo vlogo izklesati svoje telo, lahko v samo šestih tednih shujšam za dve konfekcijski številki,“ pravi zvezdnica, ki pa sicer prisega na zdravo hujšanje. “Ženske bi morale v prvi vrsti sprejeti svoje telo, takšno kot je.“ Tudi sama je nekoč potihem želela biti vitka, a je sčasoma dojela, da mora biti kot ženska ponosna na svoje obline.

Naomi Watts

Avstralska igralka, ki je blestela v filmu King Kong, svojo popolno postavo dolguje pilatesu: “Zame je pilates idealna izbira, saj ne samo, da ohranja mojo postavo popolno, zmanjšale so se mi tudi  bolečine v hrbtenici, okrepile mišice, predvsem pa se mi je izboljšala drža.“ Poleg pilatesa Naomi prisega na prehranjevanje po krvnih skupinah, ki po njenem najbolj odgovarja njenemu telesu in izboljša njeno počutje.

Minka Kelly

Uspešna igralka je lastnica ubijalsko dobrega telesa, za katerega pa se vsakodnevno ure in ure poti v telovadnici pod budnim očesom osebnega trenerja: “Odkar treniram pod strogim nadzorom, se je moje telo popolnoma preoblikovalo, kar mi je takorekoč spremenilo življenje,“ pravi Minka. “Počutim se bistveno bolje tako fizično kot psihično in si več niti ne predstavljam dneva brez telovadbe.“

Sarah Michelle Gellar

Igralka, ki smo si jo najbolj zapomnili kot neustrašno ubijalko vampirjev, je v telovadnici skoraj doma. Vsaj petkrat na teden se poti na fitnes napravah, pogosto pa prakticira tudi kardio vadbo. “Redno vadim, ker se tako počutim najbolj zdravo,“ pravi. “Nikoli nisem stradala, da bi na kakšni fotografiji ali filmskem posnetku bila videti bolje. Preprosto veliko telovadim in zdravo jem, čeprav me kdaj premami tudi kakšna sladkarija.“ K njenemu popolnemu videzu pa zagotovo veliko pripomore tudi to, da se izogiba škodljivim razvadam, kot so kajenje in pitje alkohola.

Catherine Zeta Jones

Lepa zvezdnica se trudi živeti čim bolj aktivno. Občasno se odpravi v telovadnico, veliko raje pa se odloči za plavanje, smučanje ali golf. “Najraje plavam, sicer pa imamo s prijateljicami navado, da se dvakrat na teden odpravimo na golf, kjer se nadvse zabavamo.“ Catherine si sicer vsake toliko privošči kaj sladkega, sicer pa njen jedilnik večinoma sestavljajo ribe in zelenjava.

Beyonce Knowles

Kljub temu, da je bila do pred kratkim visoko noseča, ena najprivlačnejših pevk ne zanemarja svojega telesa in se trudi ostati še vedno kolikor toliko aktivna. Pred nosečnostjo je bila vadba del njenega vsakdana, res pa je, da ne mara enoličnega razgibavanja, zato je vedno v iskanju novih vrst telovadbe. “Hitro se naveličam in če le lahko, v dolgočasne vaje vnesem kanček svežine. Vedno pa telovadim ob glasbi, saj se tako lažje osredotočam in ohranjam tempo.“

Jennifer Aniston

Popolno oblikovan trebušček vedno seksi prijateljice so plod redne vadbe pod strogim nadzorom osebne trenerke, ki pa je prepričana, da piko na i doda tudi igralkina osebnost.“Jennifer se pogosto smeje, kar zagotovo pripomore k lepše izoblikovanim trebušnim mišicam.“ Poleg smeha se redno ukvarja še z jogo in tako kot Beyonce tudi ona vedno vadi ob spremljavi najljubše glasbe.

Madonna

53-letna zvezdnica je s svojo lepo izoblikovano postavo lahko vzor mnogim veliko mlajšim dekletom po vsem svetu. Skoraj je ni vadbe, ki je ne bi preizkusila, a konec koncev se je le našla v najnovejši različici – mešanici joge, pilatesa in baleta, ki je idealna za oblikovanje ženske postave. Poleg tega Madonna tudi skrbno pazi, kaj se znajde na njenem krožniku.

Četudi so lepe in bogate, morajo za svojo postavo pošteno garati in se marsičemu odreči. Res pa je, da se zato tudi veliko bolje počutijo in imajo več energije za premagovanje vsakodnevnih stresnih situacij.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587