Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč prikupen mladi igralec, danes na robu smrti ...

J.V.
14. 10. 2013 11.40
16

Pred nekaj meseci se je znašel na robu smrti, kamor ga je pripeljala odvisnost od številnih prepovedanih substanc, danes pa je nekdanji otroški zvezdnik filma Sam doma, spet videti bolj zdrav.

Le kdo se ne spomni navihanega Kevina iz filma Sam doma? Eden izmed največji otroških zvezdnikov Macaulay Culkin je pred slabim letom šokiral svoje oboževalce, ko se je v javnosti pojavil shiran in izmučen. Za njegovo stanje je bila kriva odvisnost od opojnih substanc in mediji so takrat poročali, da je igralec smrti zrl v oči. A kot kaže, si je Macaulay v zadnjih mesecih opomogel in spet živi bolj zdravo.

Čeprav se 33-letnik le redkokdaj pojavi v javnosti, se je pred nekaj dnevi udeležil dogodka v New Yorku. Tam je Macaulay pokazal svojo bolj zdravo podobo in očitno je, da je pridobil nekaj kilogramov. Sodeč po njegovem izklesanem telesu, pa veliko časa preživlja tudi v telovadnici.

Zvezdnik je menda že dalj časa čist in je premagal svojo odvisnost od heroina, ki ga je skoraj stala življenja. Droge pa naj bi zamenjal s cigareti, ki jih pokadi tudi do 60 na dan. „Skoraj vedno kadar ga vidim mu iz ust gleda cigaret,“ je za National Enquirer povedal njegov bližnji prijatelj, ki je še vedno v skrbeh za zvezdnika. Macaulay ni edini zvezdnik, ki je slavo dosegel že v otroških letih in zaradi pritiska te kasneje podlegel drogi in alkoholu. 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587