Vizita.si
Namesto v telovadnici raje vadi zunaj.

Novice

Kako si je prigaral telo grškega boga?

L.E.
16. 10. 2011 09.13
0

Kaj narediš, če ti zaupajo vlogo grškega boga? Če si igralec Kellan Lutz, pridobiš 11 kilogramov čiste mišične mase (in se seveda ponosno fotografiraš brez majice).

Namesto v telovadnici raje vadi zunaj.
Namesto v telovadnici raje vadi zunaj. FOTO: pacificcoastnews.com

1,85 metrov visok Kellan Lutz ima sedaj kar 100 kilogramov, od tega pa je za vlogo v novem filmu pridobil 11 kilogramov mišic. Njegov recept sta seveda vztrajna telovadba ter dieta, ki je bogata z beljakovinami. Igralec zatrjuje, da ni nekdo, ki bi sicer veliko časa preživel v telovadnici, zato prav vse zanima, kako mu je to uspelo.

Lutz pravi, da je dnevno pojedel 16 jajc, vadil pa je predvsem zunaj, in sicer med drugim tudi tako, da je naokoli premetaval skale. "Ne maram telovadnice, z vadbo svoje telo raje spontano presenetim,“ je dejal. "Če tečem po plaži in denimo vidim zidarski oder, se primem za drog ter se nekajkrat potegnem navzgor.“ 26-letnik pravi, da si svojo telovadbo najraje izmišlja sproti. Na srečo nikdar ne mara biti dolgo časa pri miru, zato telovadi celo na svojih dolgih letalskih poletih.

Ko je izvedel, da bo zaigral v vlogi Pozejdona, se je moral svoje telovadbe seveda lotiti veliko bolj resno. "Telovadil sem vsak dan. Ker sem imel posledično med snemanji toliko energije, pa sem delal sklece celo med odmori. Z ekipo smo tudi metali gume in skale ter merili, kdo v določenem času izvede več sklec.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587