Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je ena najslavnejših žena videti brez ličil?

L.E.
24. 07. 2012 09.46
18

Takšnega prizora še nismo videli. Eno najslavnejših žena nogometašev običajno le stežka vidimo brez debele plasti ličil. Kakšna pa je njena koža brez njih?

Alex Gerrard je manekenka, sicer pa ena najbolj znanih žena nogometašev. V Angliji so ji paparaci vedno za petami, toda le redko jim uspe dobiti fotografijo, na kateri je brez debele plasti ličil. Pravzaprav 29-letnici tudi tokrat sploh ni bilo po godu, da so jo ujeli v takšnem položaju. Takoj je dvignila roke in si obraz zakrila, vendar je fotografom fotografijo njenega obraza brez kakršne koli maske že uspelo posneti. Kdo ve, zakaj si je mlada mati treh otrok sploh zakrila obraz? Njena koža je prav lepa, nanjo bi morala biti ponosna. Bi radi imeli takšno kožo tudi vi?

Lepe, zdrave in mladostne kože ni mogoče imeti, če se ne prehranjujemo zdravo ter redno telovadimo. Seveda je mogoče, da ima nekdo popolno kožo že genetsko, vendar se bo njeno stanje v primeru, da ta srečnež živi zelo nezdravo, prej ali slej poslabšalo. Kaj pa pomeni, da se prehranjujemo zdravo? Uživati moramo zadostne količine vseh blagodejnih hranilnih snovi, vendar tako, da je vnos kalorij naši postavi primeren. Posegajmo po zelenjavi, polnozrnatih ogljikovih hidratih, pustem mesu, stročnicah, mlečnih izdelkih iz posnetega mleka ter oljčnemu olju. Za posladek si privoščite sadje in oreške. Kožo zjutraj in zvečer umivajte z nežnim čistilnim sredstvom, nato nanesite kremo. Kako mastni so vaši izdelki za nego, naj bo prilagojeno potrebam vaše kože. Zavedajte se, da se te lahko skozi različne letne čase tudi malenkostno spreminjajo. Podnevi kožo zaščitite s kremo ali pudrom z zaščitnim faktorjem, ki naj bo širokospektralen, torej naj ščiti tako pred UVA- kot tudi pred UVB-žarki. Če se vam pojavljajo mozoljčki, zvečer uporabite izdelek iz salicilne kisline. V tem primeru kože podnevi ne pozabite zaščititi s sončno kremo. Če imate gubice, nanje nanesite serum z antioksidanti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587