Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je nekdanja Playboyeva zajčica videti danes?

S.P.
24. 07. 2013 07.55
3

Holly Madison je kljub nosečnosti po več kot desetletju še vedno videti naravnost fantastično. Preverite, kako jih je v zgolj nekaj mesecih uspelo odpraviti kar 15 kilogramov.

Holly Madison, ki se je med slavnimi uveljavila z resničnostnim šovom The Girls Next Door, v katerem je nastopila kot dekle Hugha Hefnerja (ustanovitelja revije Playboy), je znova navdušila. Kljub temu, da se je lahko že pri 20 pohvalila z enim najlepših zvezdniških teles (njene obline ji je zavidalo na tisoče deklet), je namreč v tem tednu znova dokazala, da se do danes, pa čeprav je minilo šele nekaj mesecev od rojstva male Rainbow Aurore Rotelle, ni kaj dosti spremenilo.

33-letnica, ki se v zadnjem desetletju skorajda ni spremenila, je tokrat osupnila v Las Vegasu, kjer je smuknila v kopalke ter javnosti ob bazenu razkrila svojo poporodno postavo. “Kdo bi si mislil, da bo tako hitro odpravila vse odvečne kilograme. Njeno telo je znova zasijalo v svoji stari luči,“ ji je ob pogledu na zadnje fotografije čestital tudi otoški tabloid Daily Mail. Kot poročajo tuji mediji, naj bi ji v 4 mesecih uspelo shujšati že več kot 15 kilogramov, do cilja pa se je dokopala z več različnimi metodami preoblikovanja telesa.

Med nosečnostjo se najprej držala posebne diete, med katero je jedla predvsem listnato zelenjavo (vmes je tudi veliko telovadila), kasneje pa si je pomagala s precej prebrisanim trikom, nad katerim jo je navdušila slavna mamica Jessica Alba. Več mesecev je nosila močno oprijet steznik, ki problematične dele dobesedno prisili, da se ti čimprej zožajo ter učvrstijo.“Steznik sem kupila, da moja boka ne bi ostala preveč razširjena, nekoliko pa mi je pomagal tudi pri ohlapni in odvečni koži,“ za Celebuzz pravi Holly, ki je z rezultati izredno zadovoljna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602