Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je nekdanja Playboyeva zajčica videti danes?

S.P.
10. 05. 2013 12.57
22

Kendra Wilkinson je dokazala, da se lahko po skoraj desetletju še vedno pohvali z dih jemajočo postavo. Čeprav so ji pred kratkim očitali, da se je zredila, lahko namreč vidimo, da je njen trebušček še vedno čvrst in raven, o celulitu pa praktično ne moremo govoriti.

Ameriška televizijska osebnost in fotomodel Kendra Wilkinson je vse od svojega 18. leta, ko se je kot eno od treh deklet Hugha Hefnerja preselila v njegov dvorec, burila moško domišljijo. Nekdanja Playboyeva zajčica se je lahko namreč pohvalila z zavidanja vredno ženstveno in zapeljivo postavo, ki si je je želela marsikatera kolegica, zadnje fotografije pa dokazujejo, da je njeno telo tudi po tolikih letih še vedno brez primere. Kljub temu da so ji še pred kratkim očitali, da naj bi se po porodu precej zredila, je namreč v tem tednu znova osupnila v kopalkah, ko se je s prijateljico zabavala na mehiški obali. ''Čeprav hitro drvi proti 30. letom, je še vedno popolna. Na njenih stegnih ne moremo zaslediti niti pikice celulita, izklesan trebušček pa naj govori kar sam zase,'' je nad podobo 27-letnice navdušen tudi Daily Mail.

K temu zagotovo primore njena ljubezen do športa, nekoliko bolj pozorna pa je tudi na svojo prehrano. Čeprav si privošči vse, česar si zaželi, namreč vedno omeji količino hrane. Tako se izogne prenajedanju ter tudi bolečemu in napihnjenemu trebuhu, zgagi in podobnim nadlogam. Poleg tega pa vse svoje obroke natančno načrtuje, da se ne bi zgodilo, da bi katerega izpustila. Še posebej pazi, da ne bi pozabila na zajtrk, ki je zanjo najpomembnejši obrok dneva. Temu običajno sledi še krajša vadba, ki okrepi mišice in spodbuja delovanje presnove, s tem pa zatira nekaj apetita. ''Največkrat tečem v naravi ali pa se odpravim na jogo,'' je povedala.

Nezdravim dobrotam se ne želi odrekati, a si tudi te privošči v zelo omejenih količinah, zato v teh grižljajih toliko bolj uživa. "Okusite, kar si želite poskusiti," svetuje. "Toda naj nezdravi prigrizki ne postanejo vaš večerni obrok. Priporočam vam, da pijete pijače, ki vsebujejo čim manj sladkorja, sama imam najraje kar vodo.'' Tako namreč ne boste zaužili preveliko energije, boste pa naredili za svoje telo mnogo dobrega. Mati nekajletnega sinčka dobro ve, kako težko se je boriti z odvečnimi kilogrami, zato je njene nasvete dobro upoštevati. Priznala je namreč, da se je po nosečnosti teže, ki se je nabrala, znebila zelo težko.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602