Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je osvojila Georgea Clooneyja?

L.E.
24. 10. 2011 08.15
0

Stacy Keibler je igralka in nekdanja rokoborka; trenutno pa je zagotovo najbolj znana kot dekle, ki je lepi Elisabetti Canalis prevzela Georgea Clooneyja. Le v čem je njena skrivnost?

Kdo bi lahko verjel, da je bila Stacy Keibler nekoč celo rokoborka? Visoka plavolaska je danes igralka, vendar pa še vedno pazi, da se s telovadbo ukvarja redno. "Moje telo je vedno v dobri formi, saj sem zelo aktivna,“ pravi.

31-letnica ima osebno trenerko, z njo pa vadi od tri- do štirikrat tedensko, čeprav priznava, da zaradi svojega vse bolj polnega urnika včasih ne najde časa za več kot dva ali tri treninge tedensko. Giba se z veseljem, saj pravi: "Če bi lahko, bi telovadila tudi vsak dan v tednu.“ Ukvarja se z različnimi športi, saj tako vsakič razgiba druge mišice. Loteva se tako spinninga (vadbe s kolesom) kot tudi pilatesa, dvigovanja uteži in različnih vadb, ki povečujejo kondicijo. "Da ne bi pridobila preveč mišične mase z dvigovanjem uteži, se denimo ukvarjam tudi s pilatesom in spinningom, ki moje mišice podaljšata,“ pojasnjuje. "Vsak trening je drugačen, poleg tega pa se do telovadnice vedno odpravim peš."

Lepotica priznava, da ima zelo rada tudi hrano, vendar pa se s tem ne obremenjuje, saj se redno giba, poleg tega pa večinoma posega samo po zdravih živilih: ogljikovih hidratih, ki se ne prebavijo preveč hitro, posnetih beljakovinah in zdravih maščobah. Povsem se izogiba sladkorju, beli moki in škrobu. "Zelo rada kuham, vendar pa tega ne počnem prav velikokrat. Vsak dan mi namreč na dom pripeljejo pet zdravih obrokov: zajtrk, kosilo, večerjo in dve malici. Zjutraj uživam jajca, opoldne solato, ki vsebuje tudi beljakovine, zvečer pa po navadi meso z zelenjavo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587