Vizita.si
Slavna pevka je bila v splitski bolnišnici skoraj dva meseca.

Novice

Lepa poteza Severine!

L.E.
23. 02. 2012 13.56
17

Hrvaška revija Gloria je razkrila, kako je Severina zadnjih 49 dni pred porodom, medtem ko je bila v porodnišnici, skrbela za svoje zdravje. Pri tem pa ni pozabila na zdravje drugih nosečnic!

Slavna pevka je bila v splitski bolnišnici skoraj dva meseca.
Slavna pevka je bila v splitski bolnišnici skoraj dva meseca.FOTO: Miro Majcen

39-letna Severina je 20. februarja zvečer rodila svojega prvega otroka, sina Aleksandra. Zaradi manjših zapletov je bila v splitski porodnišnici že od 2. januarja, hrvaška revija Gloria pa je razkrila, kako je zvezdnica skrbela zase teh 49 dni pred porodom.

Pevka naj bi redno telovadila, in sicer naj bi vsak večer izvajala pilates vaje, ki so prilagojene nosečnicam. Pri tem naj bi si pomagala s posebno žogo za pilates. Ni pozabila niti na ostale nosečnice; porodnišnici naj bi kupila kar deset takšnih žog.

Poleg tega se je hranila zelo zdravo, največkrat z domačo hrano, ki ji jo je pripravljala njena mati. Ta ji je za zajtrk po navadi prinesla umešana jajca, za kosilo domačo juhico ter pečeno ribo ali zrezek z veliko dušene zelenjave, za večerjo naj bi si velikokrat privoščila kompot.

Severina naj bi sicer v porodnišnici ostala še do naslednjega tedna, saj je rodila s carskim rezom, zato potrebuje več počitka. Dneve preživlja v dvoposteljni sobi s svojo kopalnico in čudovitim pogledom na morje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587