Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je slavna pevka videti brez vseh ličil?

S.P.
04. 01. 2013 08.05
11

Priljubljene britanske zvezdnice Jessie J si do zdaj skorajda nismo mogli predstavljati brez močnih in vpadljivih ličil, ki so skozi čas določila celo njeno značilno in prepoznavno podobo. Tokrat pa je pevka presenetila s svojo naravno podobo in se po ulicah Londona sprehodila nenaličena. Ali vas zanima, kako je videti v resnici?

Lahko bi rekli, da je priljubljena britanska pevka in tekstopiska Jessica Ellen Cornish, ki jo številni poznajo predvsem pod njenim umetniškim imenom Jessie J, zaslovela prav na račun svojega ekstravagantnega videza. Mačje črne oči, močne obrvi, poudarjene ličnice ter rdeče ustnice so namreč danes obveljale že za njen značilen in prepoznaven videz, s katerim ji uspe vzbuditi pozornost, kadar koli ter kjer koli se pojavi.

Tokrat pa je 24-letnica popoloma drugače presenetila javnost, saj se je po ulicah Londona sprehodila nenaličena ter povsem naravna. Vse oči so bile tako uprte v temnolaso lepotico, ki je s spetimi lasmi ponosno razkrivala svoj lep obraz in čisto, negovano kožo, kar od zvezdnice v preteklosti ni bilo ravno pričakovati. “Zavedam se, da sem bila pogosto malce pretirano naličena. Močna ličila so večkrat že presegala meje dobrega okusa, a tega ne obžalujem, saj me je vpadljiv videz definiral kot uspešno zvezdnico oziroma slavno osebo. Pred tem namreč nisem uspela pridobiti želene in še kako nujne pozornosti, saj si me ljudje enostavno niso zapomnili. Vendar pa se danes zagotovo veliko bolj zavedam svojega telesa in tudi resnične lepote, ki prihaja iz moje ženstvenosti ter samozavesti kot pred nekaj leti. Manj je včasih definitivno več,“ je povedala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587