Vizita.si
Brez težav je ohranila vitko postavo.

Novice

Kako je Carla videti po porodu?

L.E.
29. 01. 2012 08.44
1

Res je, da nekdanja manekenka nikoli ni imela težav s čezmerno telesno težo. Vendar bi si vseeno mislili, da bo pri 44 letih kilogramčke, ki jih je pridobila med nosečnostjo, izgubila malo počasneje.

Brez težav je ohranila vitko postavo.
Brez težav je ohranila vitko postavo.FOTO: Reuters
Kratko krilo ji odlično pristoji.
Kratko krilo ji odlično pristoji. FOTO: Reuters

Francoska prva dama Carla Bruni Sarkozy je res visoka in vitka nekdanja manekenka, toda pri 44 letih ji ne bi zamerili, če bi po porodu kilogramčke, ki jih je pridobila med nosečnostjo, izgubila malo počasneje. Sedaj se je s svojim možem prvič po porodu zopet pojavila v javnosti. Odkar sta postala starša deklice, so minili samo trije meseci.

Marsikdo bi pomislil, da Carla pač nič ne poje ter ves dan telovadi. Vendar njena osebna trenerka zatrjuje, da to ni res. Nekdanja manekenka, ki je danes glasbenica, jé, kar si zaželi. “Zelo rada ima hrano, vendar z njo ne pretirava,“ pravi Julie Imperiali. To sploh ni slab pristop k ohranjanju vitke postave. Če se prehranjujete z živili, ki so za vas okusna, ne boste nečesa pojedli ter si še vedno želeli nečesa drugega. Paziti morate le, da so vaši obroki količinsko omejeni. Da bi pojedli manj hrane, lahko preizkusite tudi naslednji recept. Pripravljajte si živila, ki imajo zelo močan okus, saj jih boste zelo težko pojedli preveč. Si predstavljate, da bi se prenajedli s sirom, ki ima plemenito plesen, ali z zelo začinjenim mesom. Poleg tega hrano uživajte počasi, da boste še pravočasno začutili, da ste siti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587