Vizita.si
image (28)

Novice

Kako je zvezdnici uspelo v tako kratkem času?

S.P.
22. 03. 2013 15.24
5

Mediji so se obregnili ob zadnje fotografije zvezde resničnostnih šovov Khloe Kardashian, saj so opazili, da ji je vendarle uspelo uravnati telesno težo. Potem ko se je več let borila z odvečnimi kilogrami, se lahko namreč znova pohvali z vitkejšo postavo.

“Še nedolgo nazaj je svojo bitko z odvečnimi kilogrami, ki že več let grenijo njeno življenje, označila kot najtežji boj v življenju. Zato pa ni čudno, da v zadnjem času vse pogosteje izbira predvsem kratka oblačila ali pa ponosno smukne kar v zapeljive kopalke,“ je o zvezdi resničnostnih šovov Khloe Kardashian zapisala ameriška tabloidna revija Life & Style.

Po njihovih informacijah naj bi namreč 28-letnica v zadnjem mesecu dni precej shujšala, kar pa je samo za njih potrdila tudi njena osebna nutricionistka. “Pridno trenira in zelo pazi na svojo prehrano, kar se ji je močno obrestovalo. Že po njenih ličnicah in liniji obraza lahko vidite, da je ta veliko manj poln kot v preteklosti, pas je vse ožji, noge pa lepo utrjene. In to v praktično zanemarljivem času,“ je povedala in razkrila še to, da naj bi v pičlih 20 dneh, odkar se je odločila za spremembo, izgubila že slabih 10 kilogramov.

Za že prej omenjeni medij pa je spregovorila tudi zvezdnica sama, ki je svojim oboževalcem v krajšem intervjuju izdala nekaj skrivnosti, kako ji je to po več poskusih vendarle uspelo. “Moj mož (Lamar Odom, profesionalni košarkar) mora trenutno trenirati kar 6 ur na dan, zaradi česar sva se zelo malo videla, zato mi je njegov osebni trener dovolil, da se jima pridružim. S treningom začnemo v telovadnici, kjer se dobro razgibamo, nato pa se odpravimo v bližnji park, kjer s hitrim tekom on pridobiva na kondiciji, jaz pa predvsem porabljam odvečno maščobo. Tempo je res nor, saj nadaljujemo že z dviganjem uteži, pri čemer poskrbimo, da v roku tedna dni utrdimo prav vsako mišico v telesu,“ razlaga in dodaja, da je pomembna tudi pravilna prehrana. “Pijem le še mineralno vodo, uživam pa predvsem svežo zelenjavo, z majhnimi dodatki ribjega ali pa piščančjega mesa, da prejmem tudi nekaj beljakovin. Kar pa je najpomembnejše – sladkarij ni več. Nadomestilo jih je okusno sadje, pa še to v omejenih količinah.“
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587