Vizita.si
image (28)

Novice

Kako ji je pa to uspelo?

S.P.
12. 10. 2012 16.09
8

Zvezda malih ekranov Nigella Lawson je znova osupnila svoje najzvestejše oboževalce. Po tem ko je s pomočjo diete uspela drastično spremeniti svojo postavo, je namreč tokrat šokirala tudi s skrivnostjo, kako ji je to v resnici uspelo.

Nadarjena kuharica, ki se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, vedno znova preseneča svoje oboževalce. Po tem, ko se je v javnosti pojavila s precej vitkejšo postavo, je namreč tokrat šokirala tudi z načinom, kako je do te prišla v zgolj nekaj mesecih.

Namesto, da bi iz svojega jedilnika črtala vse ogljikove hidrate, maščobe in sladkorje, je vnos teh celo povečala. “Verjamem v moč ljubezni do hrane, zato sem v njej začela uživati. Okusno, sicer nezdravo hrano sem se naučila obrniti sebi v prid. Privoščite si ocvrto čokolado. Vem, zdi se smešno, a meni se je obrestovalo. Izberete lahko praktično karkoli, dokler na dan spijete vsaj 3 litre vode in s tem sproti čistite vaše telo. Sama si celo ponoči vzamem kos kruha z veliko modrega sira in masla, odrekla pa se nisem niti slastnim krofom“, svetuje Nigella Lawson.

Kljub vsemu pa 52-letnica opozarja, da nikakor ne smemo pozabiti niti na zdravo hrano in vsaj en topel obrok na dan, ki še vedno ostajata številka ena v zakonitosti ustrezne prehrane. “Seveda si lahko privoščite razne prigrizke, a ne pozabite na topel obrok, ki je še kako pomemben. Sama menim, da je stvar ravno v pravi količini in sorazmerju vsega, kar telo potrebuje“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587