Vizita.si
Khloe Kardashian

Novice

Kako ji je uspelo tako hitro shujšati?

Ni.J.
06. 05. 2012 15.41
15

Khloe Kardashian ni nikoli skrivala, da se celo življenje bori z odvečnimi kilogrami, sedaj pa je ponosno spregovorila o tem, kako ji je uspelo v pičlih 20 dneh shujšati kar 9 kilogramov.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian FOTO: jlpagency.com

27-letna zvezdnica resničnostnih šovov Khloe Kardashian se je prejšnji teden pojavila v dvodelnih kopalkah na naslovnici ameriškega magazina Life & Style Weekly Magazine, na kateri je razkrila veliko vitkejšo postavo. Shujšati naj bi ji uspelo s pomočjo uživanja zdravih kuhanih in lahkih obrokov, ki ji jih je pripravljal osebni kuhar. Več kot očitno pa je tudi, da je zvezdnica, ki v višino meri 178 centimetrov, začela tudi telovaditi. Pri tem ji pomaga njen mož, košarkar Lamar, ki je tudi njen osebni trener.

O težavah z odvečnimi kilogrami je Khloe v intervjujih in resničnostnem šovu spregovorila že večkrat. Predvsem ji je bilo od nekdaj težko, ker so jo vsi vedno primerjali z bolj postavnima sestrama Kim in Kourtney. "Onidve v višino merita 152 in 157 centimetrov, zato sem ob njima vedno videti ogromna," je lansko leto dejala v intervjuju za US Weekly. "Vsi mislijo, da sem visoka dva metra in tehtam 90 kilogramov." V preteklosti pa je povedala tudi: "Teža mi je od nekdaj nihala. S tem se borim že vse življenje in občutek imam, da nikomur nikoli nisem všeč, ne glede na to, kaj naredim. Teža mi predstavlja največjo bitko v življenju. Sicer mi ne pomeni največ v življenju, a moram priznati, da se zaradi nje velikokrat slabo počutim."

Nazadnje se je Khloe zredila zaradi zakonskih težav, očitno pa ji bo pri hujšanju in reševanju zakonskih težav več kot pomagalo to, da sta si z Lamarjem vzela nekaj odmora in bosta začasno prekinila snemanje svojega resničnostnega šova. "Hotela sva postaviti prioritete v življenju," je nedavno povedala za People Magazine. "Privoščila si bova kratek premor od snemanja. Velik del zakona namreč obsega tudi to, da moraš vedeti, kdaj tvoj mož potrebuje podporo in obratno."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587