Vizita.si
image (28)

Novice

Kako ni tega do zdaj nihče opazil?

S.P.
26. 10. 2012 15.41
8

Najstarejša hči slavnih igralcev Demi Moore in Bruca Willisa je popolnoma šokirala s svojo pojavo na sproščeni zabavi v Mehiki. Le kako ni do zdaj tega nihče opazil?

Najstarejšo hčerko slavnih igralcev Demi Moore in Bruca Willisa svetovni mediji že dolgo spremljajo pod budnim očesom fotografov, ki neprestano prežijo na njeno še najmanjšo možno napako. 24-letnica se namreč na rumenih straneh najpogosteje znajde predvsem zaradi redne udeležbe na prav vsaki divji zabavi ter občasne zlorabe drog in alkohola, tokrat pa ji je v Mehiki uspelo doseči čisto nov preobrat.

Med sproščenim dopustovanjem s prijatelji je popolnoma preusmerila medijsko pozornost ter naravnost šokirala s svojo pojavo. V zapeljivih kopalkah je razkrila vitko in nadvse ženstveno postavo, ki jo je zaradi obilice drugih težav do danes le redko kdo tudi opazil. Rumer Willis trdi, da se za skrb svojega zavidljivega telesa nikoli ni pretirano trudila, privošči pa si raje celo kakšen kilogram preveč kot pa premalo.“Doma imam dve mlajši sestrici, ki sta naravnost obsedeni z namišljenimi ideali. Rada bi ju naučila, da prava lepota prihaja od znotraj in da je pomembno predvsem to, da se v svojem telesu dobro počutimo. Ne želim, da postaneta suhici, zato ju redno spodbujam k ljubezni do hrane in zdravega načina življenja. Lastno srečo si moramo krojiti sami“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602