Vizita.si
Cameron Diaz z zapeljivimi nogami - 1

Novice

V čem je skrivnost njene zapeljive postave?

L.E.
30. 09. 2011 08.09
4

Cameron Diaz je vedno veljala za eno najbolj postavnih hollywoodskih lepotic, zdaj pa je razkrila, da je njena največja skrivnost, da nikoli ne izpusti obilnega zajtrka. Tako poskrbi, da čez dan ni več zelo lačna.

Cameron Diaz z zapeljivimi nogami - 7
Cameron Diaz z zapeljivimi nogami - 7FOTO: pacificcoastnews.com

39-letna zvezdnica Cameron Diaz je bila vedno slavna tudi zaradi svojega bombastičnega videza. Odkar se je že daljnega leta 1994 pojavila v filmu Maska, je vzor ženskam po vsem svetu, ki si želijo biti vitke, vendar hkrati športne in zdrave. Čeprav se bliža štiridesetim, pa je tudi izjemno mladostna.

Hollywoodska igralka pravi, da je njena največja skrivnost, da si prav vsako jutro vzame čas za obilen zajtrk. Sestavi ga iz čim bolj hranilnih živil, ki ji podarijo toliko energije, da lahko čez dan brez težav opravi vse svoje obveznosti, ker se zjutraj povsem zasiti, pa pozneje tudi ni več zelo lačna.

Lepotica za povrh pazi, da se prehranjuje s čim več beljakovinami ter se izogiba škrobu in enostavnim ogljikovim hidratom na sploh. Vegetarijanstvo je nikoli ni premamilo. Uživa veliko mesa, morskih sadežev, jajc in mlečnih izdelkov, sladka pa se predvsem z oreški in semeni. Nikoli se seveda ne odreka niti sadju in zelenjavi.

Že od svojih igralskih začetkov je v večini filmov pokazala, da vzdržuje zavidljivo raven telesne kondicije. Njeno življenje je izrazito športno usmerjeno. Telovadi najmanj trikrat tedensko, včasih pa celo petkrat; iz dneva v dan pa izmenjuje vaje za srce in ožilje, vaje za moč ter pilates. Srce in ožilje po navadi krepi s tekom (velikokrat celo v klanec), moč pa povečuje s počepi, trebušnjaki in sklecami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587