Vizita.si
Z nekaj previdnosti ga lahko zasačite, še preden vam uspe zmešati glavo.

Novice

Kako prepoznati ženskarja?

E. D.
05. 10. 2010 09.56
13

Mariskatera ženska, ki išče partnerja za vse življenje in ne zgolj avanture, naleti na nepoboljšljivega ženskarja, ki trati njen čas in lahko načne njeno samozavest ter samospoštovanje. A z malo previdnosti lahko takšnega moškega še pravočasno razkrijete in se mu izognete.

Z nekaj previdnosti ga lahko zasačite, še preden vam uspe zmešati glavo.
Z nekaj previdnosti ga lahko zasačite, še preden vam uspe zmešati glavo.FOTO: iStockphoto
Ste že v tistih letih, ko vam ni več do neobvezujočih avantur, neumornega spogledovanja, ki v resnici ne bo pripeljalo nikamor, zapravljanja časa z moškimi, s katerimi nimate nobene skupne prihodnosti? Si ne želite več moških, ki vas ne bodo jemali resno in ki s svojim vedenjem ter pripombami načenjajo tako vašo samozavest kot samospoštovanje? Potem preverite, kateri so tisti znaki, ki lahko kažejo na to, da je moški, s katerim se zapletate, v resnici nepobošljiv ženskar. Kajti če ga boste še pravočasno razkrili, se mu boste lahko tudi pravočasno izogniti in si s tem prihranili kar nekaj časa in živcev.
Če vas hoče na vsak način spraviti v posteljo, druge stvari, kot na primer romantični sprehodi ali večerje, pa ga ne zanimajo, obstaja velika verjetnost, da je vaš novi izbranec ženskar.
Če vas hoče na vsak način spraviti v posteljo, druge stvari, kot na primer romantični sprehodi ali večerje, pa ga ne zanimajo, obstaja velika verjetnost, da je vaš novi izbranec ženskar. FOTO: iStockphoto

1. Prazne obljube in laskanja

Vam vaš novi izbranec skoraj vedno laska s sladkimi komentarji in obljubami? Vam spretno razlaga, kaj vse bo naredil za vas, kaj vse vas čaka z njim in kako dobro se vam bo godilo, a je do zdaj skoraj vse ostalo zgolj pri praznem govoričenju? Potem obstaja velika verjetnost, da se tudi v prihodnje njegove besede ne bodo prelevile v dejanja in da z vami nima resnih namenov ter da morda istočasno celo sladko laska kakšni drugi ženski. Takšnega moškega, ki ves čas le prazno govorili in obljub nikoli ne izpolni, se je morda bolje izogniti, kajti obstaja velika verjetnost, da z njim ne boste uspele ustvariti globokih, resnih in trdnih vezi, ki bi trajale vse življenje. Pravi moški, ki si bo z vami res pripravljen ustvariti življenje in družino, vas bo namreč raje kot s sladkimi, a praznimi besedami, osrečeval z nesebičnimi dejanji.

2. Skrivanje v javnosti

Če večino vajinih zmenkov preživljata pri vas ali njemu doma, če vas noče predstaviti prijateljem, peljati v kino, priljubljen lokal ali restavracijo, če vas nikoli ne pospremi v bližnje nakupovalno središče, ki je vedno polno ljudi, potem vas morda skriva pred kom. Morda pred kakšno drugo žensko, ki ji prav tako dvori, ali pa v javnosti preprosto noče dajati vtisa, da ni več samski. Morda pa bo vaše dvome potrdil ali ovrgel preprosti test. Kraj zmenka izberite vi. Naj bo to čim bolj obljuden in popularen lokal, restavracija, diskoteka v mestu. Če se bo na vse kriplje izmikal in vas skušal prepričati, da raje ostaneta doma, potem obstaja velika verjetnost, da so vaši sumi utemeljeni.

Če večino vajinih zmenkov preživljata pri vas ali njemu doma in če vas noče predstaviti prijateljem, potem vas morda skriva pred kom.
Če večino vajinih zmenkov preživljata pri vas ali njemu doma in če vas noče predstaviti prijateljem, potem vas morda skriva pred kom.FOTO: iStockphoto

3. Grdo govori o bivših dekletih

Pokazatelj, da moški, s katerim ste se pravkar zapletle, ni ravno za resno zvezo in da ima težave z odgovornostmi, ki jih resna zveza prinese, je lahko tudi način, na katerega govori o bivših dekleti in zvezah. Če vam govori, da so vsa njegova dekleta, ki jih je imel doslej, od njega hotela več, kot jim je lahko dal, da so bila prezahtevna in posesivna, ali če celo prizna, da jim kdaj ni bil zvest, potem bo morda enako gledal tudi na zvezo z vami oziroma bo lahko kaj takšnega naredil tudi vam. Zato dobro premislite, ali vam bo ta moški dolgoročno res lahko dal to, kar želite.

Vas enkrat kliče tudi petkrat na dan, drugič pa se več dni ne oglaša na vaše klice? Potem verjetno z njim izgubljate čas.
Vas enkrat kliče tudi petkrat na dan, drugič pa se več dni ne oglaša na vaše klice? Potem verjetno z njim izgubljate čas. FOTO: iStockphoto

4. Enkrat vroč, drugič hladen

Vas je včeraj klical petkrat, danes pa ne dviguje telefona? Prejšnji teden se ga kar niste mogle rešiti, vsak dan vam je pošiljal sporočila in vas vabil na zmenke, ta teden pa se vam niti enkrat ni oglasil ali vas kam peljal? To je pravzaprav tipično vedenje, ki ga najdemo pri marsikaterem ženskarju. Če je enkrat preveč zainteresiran, drugič pa hladen ter odmaknjen, potem verjetno ni ravno tip moškega, na katerega bi lahko računale in s katerim bi lahko zgradile neko stabilno zvezo. Nenehnega menjanja obdobij naklonjenosti in ignorance pa si verjetno ne želite, kajne?

5. Od vas hoče le seks

Vi si želite, da bi vajina zveza napredovala počasi. Da bi vsak naslednji korak naredila takrat, ko bi začutila, da je res pravi čas za to. On pa hiti. Videvata se šele dva tedna, on pa se na vse kriplje trudi, da bi vas spravil v posteljo. Zato vam govori vse, da bi vas prepričal, da je že napočil čas za ta korak. A prav ženskarji si od ženske želijo le in samo seks. Potem, ko dobijo, kar hočejo, pa ga morda sploh ne zanimate več. Ali pa, ravno obratno, hoče še več seksa in samo seks, karkoli drugega – na primer romantično objemanje, medtem ko gledata ljubezensko dramo, sprehajanje z roko v roki, večerje v svoju sveč, kjer se ure in ure pogovarjata o vaju – pa ga ne zanima. Če torej ne kaže zanimanja za nič drugega kot za akcijo med rjuhami, potem ga kaj resnejšega verjetno res ne zanima.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 580