Vizita.si
image (28)

Novice

Kako preprosto si je po porodu izklesala postavo!

S.P.
22. 03. 2013 15.23
12

Nizozemska manekenka Doutzen Kroes je svojim oboževalkam zaupala nekaj nasvetov, kako se v le nekaj mesecih dokopati do čvrstega trebuščka, s katerim se lahko pohvali tudi sama. Preberite si, kako ji je uspelo odpraviti celo odvečne nosečniške kilograme.

“Nizozemska lepotica Doutzen Kroes slovi kot ena izmed najuspešnejših manekenk vseh časov, saj se lahko po mnenju številnih modnih oblikovalcev pohvali z daleč najboljšo postavo, kar so jih v tem idealističnem svetu kdaj videli,“ se je ob čvrst trebušček enega izmed Victorijinih angelčkov obregnil britanski tabloid Daily Mail. Tako njih kot tudi mnoge oboževalce naj bi namreč osupnilo predvsem dejstvo, kako hitro se je zvezdnica uspela vrniti v staro formo, potem ko je pri 26 letih rodila svojega prvega otroka – sina Phyllona Joya Gorréa.

Svoje skrivnosti je zato zaupala ameriški spletni strani PopSugar.com, kjer je v intervjuju podala veliko nasvetov za izgubo odvečnih kilogramov po obdobju nosečnosti, saj je prav te upoštevala tudi sama. “Vitka in zdrava ostajam tako, da uravnavam in pazim na svojo prehrano. Vedno jem v zmernih količinah, kar pomeni, da pojem le toliko, da se moje telo nekoliko okrepi, potem pa krožnik preprosto potisnem stran, da me ne premamijo velike oči. Sama zelo rada jem nezdravo hrano (sladkarije, hitra in mastna hrana), a sem se to naučila nadzorovati. Če že, si privoščim tablico čokolade ali dve, ostalo pa ponudim svojim prijateljem in kaj kmalu v foliji ne ostane več ničesar, kar bi lahko pojedla,“ je pojasnila svoje pretkano početje.

Žal pa le to za dosego želenih rezultatov ne bo dovolj, je še povedala. “Nujna je tudi telovadba, telovadba in še enkrat telovadba. Sama neizmerno rada boksam, tečem ali pa kar pred televizijo preskakujem kolebnico, vendar pa tega ne gre primerjati s preostalimi ženskami. To je kljub vsemu še vedno moja služba in le redko katera mati si lahko vzame več ur na dan za aktiven trening, tako kot to počnem jaz,“ se težave zaveda zvezdnica. Zato podaja rešitev: “Mladim mamicam svetujem, da materinstvo obrnejo v svoj prid. Imam zelo živahnega otroka, s katerim bi se tako ali tako morala igrati, zato ga k igri še nekoliko spodbudim, da lahko ves dan tekam za njim, ga dvigujem in ga lovim. To je najboljša telovadba, saj vam nudi obilo zabave in radostnih trenutkov. Kar koli boste počele, le da migate s svojim telesom, bo pripomoglo k boljšim rezultatom. Zato nikar ne obupajte.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587