Vizita.si
Odkar je vojvodinja, je pod lupo ne samo njeno delo, temveč tudi njen videz.

Novice

Kako skrbi zase, odkar je vojvodinja?

L.E.
11. 01. 2012 08.13
4

Kate je morda res postala modre krvi, vendar zase skrbi tako kot vsaka običajna ženska. Njen režim telovadbe in prehranjevanja lahko prevzamete tudi vi.

Odkar je vojvodinja, je pod lupo ne samo njeno delo, temveč tudi njen videz.
Odkar je vojvodinja, je pod lupo ne samo njeno delo, temveč tudi njen videz.FOTO: Reuters
Pohvali se lahko z zavidljivo vitko postavo.
Pohvali se lahko z zavidljivo vitko postavo. FOTO: Reuters

Kate je ne dolgo tega postala vojvodinja Cambriška ter se preselila v eno izmed mnogih kraljevih palač. Odkar se je poročila, jo obkrožajo tudi telesni stražarji, na vsak njen korak pa preži še več fotografov. Njeno življenje se je spremenilo, vendar kljub temu njena skrb za postavo ostaja ista. Nima prav nobenih dragih pomagal ali slavnih pomočnikov. Brez težav jo lahko posnemate tudi vi.

“Odkar jo poznam, ni nikoli imela osebnega trenerja,“ je bil odgovor enega izmed medijskih virov, ki naj bi delal zanjo. Kate naj bi vedno pazila le, da tedensko opravi tri enourne treninge. Ko je v Londonu, obišče zasebno telovadnico, ki je urejena v eni izmed kraljevih palač, ki se imenuje Clarence house. V njej so tudi pisarne njenega moža ter tasta, princa Charlesa. V zasebni telovadnici nato teče, vesla ali dviguje uteži. Ko pa je skupaj z možem v valižanskem mestecu Anglesey, kjer princ William opravlja delo pilota reševalne službe, nikoli ne telovadi v zaprtem prostoru, temveč se raje odpravi na zrak. Najraje hodi v hribe, pogosto celo tako, da zraven v rokah nosi majhne uteži. “Tako pravi, da ubije dve muhi na en mah.“

Enako preprost, vendar učinkovit je njen način prehranjevanja. Ne hujša, temveč uživa zdrava živila. Posebno rada naj bi imela ovseno kašo, suho sadje in mandlje. “Sladic nasploh ne mara preveč, rada si privošči le čips.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

Njen režim telovadbe in prehranjevanja ni prav nič nenavaden.
Njen režim telovadbe in prehranjevanja ni prav nič nenavaden.FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587