Vizita.si
Oriana se sicer v svoji postelji dobro spočije, vendar pa opaža, da ima res nekatere težave, ki jih je omenil radiestezist.

Novice

VIDEO: Kje spi Oriana Girotto?

Sanja Macur
13. 06. 2009 17.18
2

Zdravstvene težave imate lahko tudi zato, ker spite na neprimernem mestu. Pod vašo posteljo so lahko nevarne energetske sile, ki dolgoročno škodijo zdravju. Radiestezist lahko izmeri tokove v vašem domu. Na vikendu Oriane Girotto je radiestezist ugotavljal, ali Oriana in njen sin spita na varnem.

Oriana se sicer v svoji postelji dobro spočije, vendar pa opaža, da ima res nekatere težave, ki jih je omenil radiestezist.
Oriana se sicer v svoji postelji dobro spočije, vendar pa opaža, da ima res nekatere težave, ki jih je omenil radiestezist. FOTO: E plus

Na podlagi meritve s posebno napravo je radiestezist Viktor Pestner izrisal mrežo tokov in ugotovil, da ima Oriana posteljo na zelo škodljivem mestu: "Je kvadraten meter dvojne Karijeve cone, to pomeni, da to območje povzroča različna vnetja, bolečine v hrbtenici, zgornjem delu križa.

Njegova opažanja je potrdila tudi Oriana: "Sicer se tukaj počutim dobro in se zjutraj zbudim kar spočita, moram pa reči, da imam težave v predelih telesa, ki jih je gospod omenil."

Radiestezist je poudaril, da se med spanjem škodljivim tokovom nezavedno umikamo. Tako se jim umika tudi Orianin sin: "Jaz spim na tej strani, tukaj pa spi moj sin in danes zjutraj je bil res čisto ob steni. Vendar pa so današnja stanovanja taka, da ne moreš prav dosti spremeniti."

Včasih zadostuje že, če posteljo premaknemo za pol metra od nevarnih točk ali če vzglavje obrnemo na drugo stran postelje. Sicer pa ni nujno, da tisti, ki spi odlično, spi na varnem, saj vodni tokovi nevarne simptome prekrijejo. Radiestezist Viktor Pestner pravi: "Pri svojem delu opažam, da imajo stranke, ki že dlje časa ležijo na istem mestu, dejansko te težave, ki jih navedem na podlagi stičišč sevanj.“

Pa še to. Pri parih, ki imajo posteljo obrnjeno v smeri sever-jug, običajno eden spi na varnem mestu, drugi pa na najnevarnejših stičiščih naravnih sevanj.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587