Vizita.si
Njeni prijatelji pravijo, da je obsedena s postavo in kilogrami.

Novice

Telovadite kot Kate Middleton!

Ni.J.
26. 04. 2011 14.45
0

Bodoča britanska princesa Kate Middleton je zaradi svoje popolne postave pravi magnet za moške oči. Preverite, katera oblika vadbe ji je najbolj pri srcu in kako skrbi za svoje telo!

Kate Middleton je v središču medijske pozornosti že zadnjih deset let. Mediji pa je ne obožujejo zgolj zaradi vedno nasmejanega obraza in dejstva, da bo kmalu postala britanska princesa, temveč tudi zaradi njene prefinjenosti, skrbno izoblikovanega telesa in privlačnosti. Middletonova je visoka 178 centimetrov, tehta pa približno 55 kilogramov. Za svojo postavo naj bi skrbela z redno vadbo in prehrano. Preverite, kako vadi in kateri so njeni najljubši športi!

Kate obožuje šport

Kraljevo poroko princa Williama in Kate Middleton boste V ŽIVO v petek, 29. aprila, lahko spremljali tudi na POP BRIO in spletni strani 24ur.com.

Dobršen del zaslug za postavo Kate Middleton gre pripisati njeni ljubezni do športa. Po poročanjih medijev naj bi Kate in William zelo rada kolesarila, plavala in igrala tenis. Poleg tega je bila Kate v šoli prvakinja v skoku v daljino in skoku v višino, leta 2007 pa je sodelovala tudi v veslaški ekipi The Sisterhood, ki je bila prva ženska ekipa, ki je preveslala angleški kanal. Kate je tudi velika ljubiteljica smučanja, s katerim je v enem dnevu mogoče izgubiti kar 2000 kCal (8368 kJ), najbolj pa obožuje švicarske Alpe.

Kate je bila od nekdaj atletske postave in športno dekle, kar je razvidno tudi iz oblike njenega telesa. Poleg naštetih športov pa Kate obožuje tudi fitnes. Številni mediji so poročali, da ima v kraljevi rezidenci v Londonu, Clarence Housu, popolnoma opremljeno telovadnico in fitnes, kjer vsak dan teče, dviguje uteži in vesla na napravi. Slednja vadba ji je še posebej pri srcu, saj z njo krepi hrbtne mišice in roke.

Njeni prijatelji pravijo, da je obsedena s postavo in kilogrami.
Njeni prijatelji pravijo, da je obsedena s postavo in kilogrami. FOTO: pacificcoastnews.com

Pazi na prehrano

Poleg športa pa v njenem življenju pomembno vlogo igra tudi skrb za prehrano. Svoj apetit je nekoč želela zatreti s kajenjem, sedaj pa se je odločila, da je zanjo veliko primernejša Dukan dieta, ki temelji na nizkem oziroma ničnem vnosu ogljikovih hidratov. Izogiba pa se tudi alkoholnim pijačam, saj te niso le škodljive, temveč vsebujejo tudi ogromno kalorij.

Obsedenost s postavo?

Kate naj bi v zadnjih 10 letih izgubila približno 5 kilogramov, sedaj, ko se bliža poroka pa še nekaj več. Iz britanske konfekcijske številke 10 (evropske 38) je namreč shujšla toliko, da sedaj nosi konfekcijsko številko 6 (34). Po poročanjih naj bi bila obsedena s svojo težo, njeni prijatelji pa pravijo, da je tako suha in pazi na svojo postavo predvsem zato, ker jo skrbi, da bi ji kamere dodale nekaj kilogramov.

Za princeso Diano, Williamovo mamo, je bilo splošno znano, da trpi za bulimijo. Takrat so se mnogi spraševali, ali morda pritisk medijev povzroča idealno okolje za razvoj motenj hranjenja. Kljub temu, da je ogromno shujšala pa Kate zaenkrat zgleda zdrava in športna ženska, zato njeni najbližji upajo, da se bo izognila motnjam hranjenja, ki so prizadele tako mamo njenega zaročenca, kakor tudi švedsko princeso Victorio.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587