Vizita.si
image (28)

Novice

/ Oglas

Kako učinkovito odpraviti celulit v osmih tednih?

T.M.
25. 01. 2012 08.02
0

Učinkovita odprava celulita z revolucionarno metodo AWT.

Glede na to, da ima težave s celulitom skoraj 80 % deklet in žensk, je temu primerno tudi število nasvetov, kako ga odpraviti. O celulitu vemo že skoraj praktično vse. A zakaj kljub temu še vedno toliko žensk tarna nad pomarančno kožo stegen, zadnjice in trebuha?

V našem lepotnem in fizioterapevtskem centru TIM-terapija v Ankaranu že več kot eno leto uspešno uporabljamo revolucionarno anticelulitno metodo z akustičnimi valovi – metodo AWT. V tem času so vse naše stranke dosegle vidne rezultate: obseg v cm se je v povprečju zmanjšal za 5 centimetrov, njihova koža je pomlajena in bolj elastična. Najpomembneje pa je, da se je strankam po treh mesecih terapije z AWT videz kože še izboljšal, ne pa povrnil v prvotno stanje!

To je terapija s hitro vidnim in dolgotrajnim uspehom!

Uspeh terapij je jasno viden, merljiv in ga stranka sama opazi že po 4–6 terapijah, kar pomeni po 2–4 tednih. Terapija se izvaja 1–2-krat tedensko. Potrebnih je 8–12 ponovitev, odvisno od potrebe posameznika.

Zaradi majhnega števila kontraindikacij je AWT terapija primerna skoraj za vsakega. Bolj kot lepota je za nas pomembno zdravje!

In kaj je revolucionarna metoda
AWT, ki jo uporabljajo že v več kot 500 centrih po vsem svetu?

Acoustic wave therapy (AWT) je moderna, visoko učinkovita metoda, pri kateri gre za aplikacijo akustičnih zvočnih valov na prizadeta področja telesa. To inovativno metodo uporablja vedno večje število žensk za zmanjšanje celulita ter izboljšanje videza prizadete kože, pa tudi kot preventivo za zmanjševanje dovzetnosti za celulit. Učinkovita je tudi pri učvrstitvi in novem nastajanju vezivnih tkiv.
Zakaj je terapija z AWT metodo uspešna in trajna?

Akustični valovi se prenašajo do tkiv in stimulirajo celice. Tako se poveča prepustnost celične membrane. Iz celic se izločajo proste maščobne kisline in glicerol, ki se zbirajo v medceličnini, od koder jih odplavijo limfni vodi v krvni obtok. Akustični valovi pospešijo metabolizem in s tem tudi prenos metaboličnih produktov v jetra, kjer se porabijo v energijskem procesu. Trenutna membranska prehodnost, ki jo povzročijo, aktivira tudi encime, kot so lipaze, ki povzročajo razpadanje maščob. Poveča se tudi krvni obtok v vseh plasteh tkiva, vključno v vezivnem tkivu. To pa izboljša elastičnost kože in mišični tonus.
Glavni cilji
AWT-terapije:

- spodbujanje metabolizma
- pospešitev limfnega obtoka in
- stimulacija razbijanja maščob

Več podatkov o terapiji lahko najdete na spletnem naslovu www.awt-celulit.si.

Odzivi naših strank

Majda G., Izola
»Kolegica mi je priporočala AWT-terapijo. Rezultati so bili vidni že po petih terapijah; zmanjšal se mi je obseg in koža je postala bolj napeta. Vsem tistim, ki bi radi naredili nekaj zase, priporočam prav to terapijo!«

Maria C., Trst
»Preizkusila sem nov produkt – AWT in rezultati so resnično odlični, saj sem že po 6 terapijah opazila, da je celulit in efekt pomarančne kože skoraj izginil in koža zgleda dosti bolj gladka in čvrsta.«

Vlasta S., Sežana
»Zelo sem zadovoljna z doseženimi rezultati. Presenečena sem bila nad učinkovanjem tudi še nekaj mesecev po končani terapiji. Z veseljem jo priporočam!«

Pomlad se približuje. Naredite nekaj zase že danes!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587