Vizita.si
Ko je bila še noseča, se je odločila, da po porodu ne bo več uporabljala kontracepcijskih tablet, z odpravljanjem poporodnih kilogramov pa se ji tokrat ne mudi.

Novice

Bo uvedla spremembe v njuni spolnosti?

K.P.
07. 09. 2012 14.12
4

Kourtney, ki je nedavno povila svojega drugega otroka, tokrat ne namerava jemati kontracepcije, spregovorila pa je tudi o tem, kako bo odpravila poporodne kilograme.

Ko je bila še noseča, se je odločila, da po porodu ne bo več uporabljala kontracepcijskih tablet, z odpravljanjem poporodnih kilogramov pa se ji tokrat ne mudi.
Ko je bila še noseča, se je odločila, da po porodu ne bo več uporabljala kontracepcijskih tablet, z odpravljanjem poporodnih kilogramov pa se ji tokrat ne mudi.FOTO: Fame

Kourtney Kardashian in Scott Disick sta julija dobila svojega drugega otroka in njun sin Mason je dobil mlajšo sestrico Penelope. Sodeč po mnenju mlade mame, pa se družina Kardashian v prihodnosti lahko veseli še več vnukov z njune strani, saj se je Kourtney odrekla kontracepcijskim tabletam. "Po rojstvu Penelope ne bom jemala kontracepcijskih tabletk. Vanje ne verjamem več,“ je takrat še noseča Kourtney izjavila v družinskem resničnostnem šovu in dodala, da je starševstvo bistvo življenja. Reviji US Weekly je opisala izkušnjo drugega starševstva: "Preprosto zaljubila sem se vanjo (Penelope). Masona imam tako rada, da nisem pričakovala, da se bo takšna ljubezen ponovno zgodila. To je zelo čaroben občutek.“ Starejša sestra znane starlete Kim Kardashian pravi, da je med nosečnostjo pridobila 20 in pol kilogramov. "Imam dobrih 150 centimetrov. Za mojo višino je to veliko,“ pojasnjuje. Dodaja tudi, da bo odvečne kilograme odpravila, vendar se ji z dieto pretirano ne mudi, kar je veliko olajšanje za družino, saj je po porodu Masona s hujšanjem tako pretiravala, da je zaradi nezadostnega uživanja hranilnih snovi in pretirane rekreacije izgubila zavest. V nezdravo dieto jo je pognalo fotografiranje v bikiniju in Kourtney je še v času dojenja v treh mesecih izgubila 15 kilogramov, kar je bil tudi vzrok zdravstvenih težav.

Ginekologi svetujejo, naj se partnerja vzdržita spolnih odnosov prvih šest tednov po porodu oziroma dokler traja čišča. V nasprotju s prevladujočim mnenjem, da ženska ne more zanositi, vse dokler doji, možnost za zanositev ni zanemarljiva, dokler doji, pa ni priporočeno jemanje hormonskih kontracepcijskih tabletk. O primerni kontracepciji, ki jo ginekolog predpiše glede na vsako pacientko posebej, pa se ženska lahko z njim posvetuje ob prvem ginekološkem pregledu, ki je praviloma šest tednov po porodu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587