Vizita.si
image (28)

Undo

Odkrijte, kako pomladiti kožo

Katja Benčina
18. 02. 2013 14.09
0

Na slovenski trg je prišla nova 24-urna krema, ki velja za inovacijo na področju pomladitve kože. Namenjena je vsem, ki se spopadate s prvimi gubami ali opažate, da so te že močno načele vaš nekoč mladosten obraz.

Pri nas je na voljo nova 24-urna krema, ki vsebuje patentirani kompleks undo, s katerim ustavi delovanje angiotenzina II in tako prepreči razpadanje kolagenske mreže. Tako koža postane bolj mladostna, sijoča, gube pa so manj vidne. Učinkovitost kreme so potrdili na neodvisnem inštitutu za dermatološke raziskave Derma Consult GmbH v Bonnu v Nemčiji.

Strokovnjaki z inštituta za dermatološke raziskave v Nemčiji so kremo preizkušali na prostovoljcih, starih od 25 do 60 let. Zanimali so jih rezultati po štirih tednih uporabe, stanje kože pa so merili s posebnimi napravami, kot so mikrokamere, ultrazvok, merilci kolagena v koži. Testi so pokazali, da se je pri kar 85 odstotkih ljudeh stanje kože izboljšalo pri vseh desetih parametrih, ki so jih testirali. Pri vseh testirancih pa se je stanje kože izboljšalo pri devetih od desetih parametrov. Merili so čvrstost, elastičnost in debelino kože, zaščito pred prostimi radikali, navlaženost, regeneracijo, zaščitno funkcijo kože, videz utrujenosti in globino ter volumen gub. Študija je še pokazala, da so prvi rezultati vidni že po dveh tednih uporabe.

Kako krema deluje?

Staranje kože je naraven biološki proces, ki ga ne moremo ustaviti, lahko pa ga upočasnimo, če ukrepamo dovolj zgodaj. Nanj ne vpliva le postopno slabšanje fizioloških funkcij organizma, ampak tudi zunanji dejavniki, kot so stres, sončni žarki, onesnaženje, slaba prehrana, neprespanost, ki povzročijo razgradnjo kolagenskih niti v koži. Bolj natančno, ti dejavniki sprožijo delovanje molekule angiotenzin II, ki povzroči delovanje encima metaloproteinaze. Ta v dermisu deluje, kot da bi s škarjami rezal kolagenske niti in je glavni krivec za razgradnjo kolagena. Če bi torej ustavili delovanje molekule angiotenzina, bi ustavili delovanje metaloproteinaz in škodljivo uničevanje kolagena. Prav to pa omogoča najnovejša krema, saj vsebuje kompleks undo, ki zavira delovanje angiotenzina.

Delovanje bo preizkusila priznana igralka Iva Krajnc

Delovanje kreme bo preizkusila tudi priznana slovenska igralka Iva Krajnc, ki jo bomo pri tem spremljali tudi mi, o rezultatih pa vam bomo redno poročali. Kremo bo uporabljala mesec dni, obiskala pa bo tudi dermatologinjo Nastjo Lazar, dr. med., ki bo spremljala stanje njene kože in ji dala še nekaj nasvetov o tem, kako ohraniti mladostno kožo.

Če bi negovalno kremo radi preizkusili tudi vi, se prijavite na našo nagradno akcijo UNDO – Razveljavite svoja leta na koži!

Nagradna akcija Razveljavite svoja leta na koži!

 

Če bi radi preizkusili najnovejšo kremo UNDO, odgovorite na nagradno vprašanje, ki ga skupaj s svojimi podatki (ime in priimek, naslov, telefon) pošljite na naš elektronski naslov nagradna.vizita@pop-tv.si.

NAGRADNO VPRAŠANJE: Kdaj se pokažejo prvi učinki kreme UNDO?

Izmed vseh prispelih odgovorov bomo izžrebali nagrajence, ki bodo prejeli:

1. pregled in nasvet pri dermatologu ter trimesečna uporaba kreme UNDO,

2. dvomesečna uporaba kreme UNDO,

3. enomesečna uporaba kreme UNDO,

4. podelili bomo še 100 vzorcev kreme UNDO.


Nagradna akcija bo potekala od 18. 2. do 2. 4., ko bomo razglasili zmagovalce.

Vsi udeleženci nagradne akcije se morajo strinjati s splošnimi pogoji sodelovanja, ki si jih lahko preberejo TUKAJ.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602