Vizita.si
image (28)

Novice

Kakšen je njen recept?

Ni.J.
05. 10. 2011 08.42
3

Elisabetti Canalis brezhibno postavo zavidajo številne ženske. Čeprav mnogi menijo, da lepotica strada, to ne drži. Svojo težo namreč vzdržuje z raznoliko prehrano in ogromno vadbe.

Elisabetta Canalis je ena najbolj vročih žensk zadnjih časov. Italijanska manekenka, igralka in voditeljica je v svetovnih medijih zaslovela predvsem kot nekdanje dekle Georgea Clooneyja, do pred kratkim pa je bila tudi ena od tekmovalk v resničnostnem šovu Dancing With the Stars (Ples z zvezdami). V intervjuju za Shape.com je 33-letna lepotica razkrila, kako skrbi za svojo postavo, kako telovadi in kako se prehranjuje.

Vadi intenzivno in raznoliko

Glede na to, da se je vse, dokler ni bila izločena, Elisabetta po šest ur na dan sedem dni na teden znojila v telovadnici in se pripravljala na nastop v resničnostnem šovu, ni imela kaj veliko časa, da bi se ukvarjala z drugimi stvarmi. Pred tem pa je svojo postavo ohranjala s kickboxingom in plavanjem. “V življenju obožujem raznolikost. Kickboxing in plavanje sta zato idealna,“ pravi Canalisova. “Čeprav so treningi naporni, sta oba športa odlična za prekrvavitev. Med plavanjem na primer uporabljaš vse mišice in to je čudovito.“

In kakšen je skrivni recept za tako seksi trebušček? Veliko vadbe! Zaradi napornih treningov med resničnostnim šovom je Canalisova namreč zaužila še več kalorij kot prej in ne manj, kot so domnevali mnogi. “Morala sem se prisiliti, da sem jedla še več, saj sem potrebovala ogromno energije,“ je povedala. “Na svojem telesu sem od nekdaj imela obline, a nikoli izklesanih mišic na trebuhu … V resnici prvič v življenju vidim svoje trebušne mišice!

Obožuje ogljikove hidrate

Samooklicana ljubiteljica ogljikovih hidratov je priznala, da je med šovom lahko dejansko jedla kar koli. Pri prehranjevanju je pazila le toliko, da je ogljikove hidrate uživala predvsem v dopoldanskem času, za kosilo in popoldne pa je njena prehrana temeljila bolj na beljakovinah. “Na treninge sem si včasih prinesla tudi kakšne piškote, saj mi je dobesedno zmanjkovalo energije. Ko sem prišla zvečer domov, sem odprla omaro in pojedla vse, kar je bilo v njej!

Elisabetta pa je dietam in stradanju nasprotovala od nekdaj. “Zame je najpomembnejše to, kaj nekdo je. Uživate lahko ogromno stvari, a dobrih,“ svetuje. “Ne morem sprejeti dejstva, da bi morala cele dneve stradati … Bila bi slabe volje in tega ne bi nikoli priporočila nikomur!

Medtem ko lepotička uživa v japonski in kitajski prehrani, ki si jo privošči kar v restavracijah, si še raje sama doma pripravi kakšen tradicionalen italijanski obrok, še posebej testenine. Obožuje špagete 'alla carbonara' z jajcem in slanino, najraje pa ima testenine z rakci, česnom in pikantnim oljem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587