Vizita.si
image (28)

Novice

Kam bo zvezdnico pripeljala ta obsedenost?

S.P.
11. 04. 2013 12.57
2

Dolgo se je šepetalo, da naj bi se bodoča mamica Kim Kardashian med nosečnostjo borila s številnimi zdravstvenimi zapleti, po objavi njenih zadnjih fotografij pa so se namigovanja začela le še stopnjevati. Številni so namreč prepričani, da so na njih jasno vidni simptomi morebitnih bolezni.

Kmalu bo napočil čas, ko bosta zvezdnika Kim Kardashian, diva resničnostnih šovov, in Kanye West, ameriški raper, predvidoma julija povila svojega prvega otroka, zaradi česar je zdravnik bodoči mamici že večkrat naročil, naj se malce umiri ter sprosti. Skrbelo naj bi ga predvsem dejstvo, da 32-letnica glede na svoje zdravstveno stanje močno pretirava s telovadbo, a sodeč po zadnjih fotografijah njegovega mnenja ni vzela preveč resno. V ponedeljek so jo namreč znova ujeli med napornim jutranjim treningom, med katerim pa je nehote sprožila dokaj zaskrbljujoča namigovanja.

Ker ni bila naličena, so lahko paparaci zlahka opazili, da je njena koža precej bleda, obraz pa zabuhel in vidno utrujen, zaradi česar so se v javnosti začele širiti govorice, da bi to utegnila biti celo posledica katere izmed kroničnih bolezni v obdobju nosečnosti. Šepetalo naj bi se o anemiji oziroma slabokrvnosti in pa o hipotirozi (zmanjšano delovanje ščitnice), saj si delita nekatere podobne simptome, kot so na primer šibkost ter utrujenost, koža pa pogosto postane bleda, suha in hladna (zmanjka ji leska), lahko je tudi malo zadebeljena.

Kim tega sicer še ni komentirala, bi pa lahko delček resnice razkrila ena izmed epizod v njenem resničnostnem šovu, kjer smo lahko spremljali enega izmed zapletov, zaradi katerega je pristala celo v bolnišnici. Sodeč po videnem naj bi jo tja odpeljali zaradi neznosnih bolečin, ki naj bi jih izzvalo slabo počutje, vendar pa točne diagnoze nismo izvedeli. Ima pa s tem zagotovo veliko opraviti tudi stresno obdobje, ki ga trenutno prestaja med težko ločitvijo od svojega nekdanjega moža Krisa Humphriesa. “Potrlo me bo, če bom rodila otroka moškemu, s katerim sem sicer še poročena, vendar sem resnično žena nekomu drugemu,“ je na primer pred kratkim dejala za Daily Mail.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602