Vizita.si
image (28)

Novice

Sicer je shujšala, toda ...

S.C.
04. 07. 2012 08.35
4

Nekoč je bila tarča posmeha zaradi svoje debelušne postave, ko pa je izrazito shujšala, je bila deležna vsesplošnega občudovanja. Kelly Osbourne je z vitko postavo sicer zadovoljna, toda pogreša svoje nekdaj bujno oprsje.

"Zakaj mu pravijo čudežni modrček? Ker se vsakič znova začudeno vprašaš, kam so izginile tvoje prsi, ko ga slečeš. Kako je mogoče, da sem pri 18-ih napolnila košarico D, danes pri 27-ih pa nosim komaj B?" je nedavno na Twitterju zapisala Kelly Osbourne, ki je v zadnjih letih izgubila vso odvečno težo, s katero se je spopadala, odkar pomni. Zaradi odvečnih kilogramov je bila pogosto tarča posmeha, še posebej, ker je odraščala na očeh javnosti, začaran krog izrazitih diet, ki se jih je lotevala, pa jo je delal še bolj nesrečno. Kako torej ne bi bila ponosna, ko ji je z ogromno truda in odrekanja naposled le uspelo izgubiti zadnji gram odvečne maščobe in idealno težo tudi obdržati. "V projekt hujšanja in oblikovanja telesa sem vložila ogromno truda, popolnoma spremenila prehrano in vzljubila gibanje. Sprejela sem težko odločitev in se je držala," pove Kelly in doda, da pogreša le svoje bujno oprsje in ji je vsakič znova hudo, ko se pogleda v ogledalo in si namešča čudežni modrček. A tako pač je, s hujšanjem izginejo tudi prsi in s tem se je pač treba sprijazniti. Ali pa bo morda podlegla trendu in obiskala plastičnega kirurga?

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587