Vizita.si
LeAnn Rimes - 7

Novice

Ne zna skriti svojih kosti

L.E.
16. 09. 2011 08.55
14

Ima ali nima težav z motnjami hranjenja? Zakaj je na vsaki fotografiji bolj in bolj koščena? Zdi se, da ugibanjem in zaskrbljenim komentarjem oboževalcev o vse bolj suhljati LeAnn Rimes ne bo konca ... Zvezdnico pa to, da se mora nenehno zagovarjati, vse bolj spravlja ob živce.

LeAnn Rimes - 7
LeAnn Rimes - 7 FOTO: jlpagency.com

Paparaci so pred kratkim v svoje objektive med obiskom manhattanskega radia spet ujeli 29-letno LeAnn Rimes. Fotografije, na katerih so jasno vidne njene izjemno koščene roke in noge ter nič manj koščena prsnica, pa so le še podžgale ugibanja, kaj se dogaja z vse bolj suhljato zvezdnico.

Ameriška country pevka je sicer za revijo People nedavno dejala, da je resnično razočarana, ker mora ves čas braniti svojo postavo. "Ker sem zdrava, predvsem pa ker izjemno skrbim za svoje telo, me nenehni napadi zelo prizadenejo. Telovadim in skrbim zase, vendar pa s tem nikakor ne pretiravam. Ljudje pravijo, da imam bulimijo ali anoreksijo, to pa sta resnično težki bolezni, s katerima se na srečo ne ukvarjam."

A ne le fotografije paparacev, tudi posnetki, ki jih sama objavlja na svojem profilu socialnega spletnega omrežja Twiter in na katerih skoraj vedno nosi le bikini, gotovo pripomorejo k vse večji zaskrbljenosti njenih oboževalcev. Tako jo, kot smo že poročali, prek njene internetne strani in socialnih omrežij nenehno sprašujejo o njenem zdravju. Na svojem Twitterju je tako pevka že pred časom napisala: "Ljubi bog! Niti preveč ne telovadim niti ne stradam. Dosti mi je vsega, zato o tem ne bom več govorila." Pa vendar še vedno znova in znova javno razglablja o svoji teži in postavi ...

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587