Vizita.si
image (28)

Novice

Kardashianova, kakšna pa si?

K.P.
08. 08. 2012 13.05
7

Najstarejša sestra Kardashian se je odločila za malce drugačen način ohranjanja spominov na čas njene druge nosečnosti. Če se spominek le ne bo poškodoval, bo trajal precej dolgo časa.

V začetku nove sezone resničnostne serije klana Kardashian, v kateri bodo nastopile kar štiri generacije žensk, vse od babice Mary Jo pa do novorojenčice Penelope Scotland Disick, je 33-letna Kourtney še v visoki nosečnosti.

Kot vsaka bodoča mama si je tudi Kourtney želela lepe trenutke svoje nosečnosti tako ali drugače zabeležiti za vedno, a je za razliko od mnogih nosečnic izbrala precej nenavadno metodo ohranjanja spominov. Zvezdnica je namreč naredila mavčni odlitek svojega trebuščka in oprsja. Kourtney in njen partner Scott Disick sta rojstvo svojega drugega otroka dočakala v losangeleški bolnišnici Cedars-Sinai, porod pa naj bi po besedah mame Kris minil brez zapletov. Tako je najstarejša sestra Kardashian s porodom po naravni poti povila 3,5 kilograma težko deklico, ki jo je vesela cela družina, tudi njen starejši bratec Mason. Sicer pa je Kourtney priznala, da je bila glede hrepenenja po prigrizkih druga nosečnost, čeprav ji je pogosto povzročala slabost, veliko bolj zdrava, saj si je stalno želela nizkokalorične hrane: "Imam bolj zdrava hrepenenja kot takrat, ko niti nisem bila noseča. Prijajo mi sadje in sadni sokovi," je dejala za revijo People. Zdi se, da ne bo imela pretiranih težav s poporodnimi kilogram,i kot jih je imela po prvi nosečnosti, ko je odvečno težo v neki točki želela pokuriti na nezdrav način, saj je premalo jedla in veliko časa preživela v telovadnici. Na koncu ji je vendarle uspelo z zdravim pristopom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587