Vizita.si
Izkušnja nezdravega hujšanja jo je izučila. Tokrat se enostavno poskuša prehranjevati bolj zdravo ter telovaditi, kadar le ima čas.

Novice

Kardashianova pokazala svojo poporodno postavo

L.E.
21. 09. 2012 14.07
10

Kourtney Kardashian je priznala, da je po prvem porodu s hujšanjem pretiravala. Tokrat pravi, da se do svojega telesa obnaša veliko bolj prijazno, vendar ji je odvečne kilograme vseeno uspelo izgubiti zelo hitro.

Izkušnja nezdravega hujšanja jo je izučila. Tokrat se enostavno poskuša prehranjevati bolj zdravo ter telovaditi, kadar le ima čas.
Izkušnja nezdravega hujšanja jo je izučila. Tokrat se enostavno poskuša prehranjevati bolj zdravo ter telovaditi, kadar le ima čas.FOTO: Fame

Kourtney Kardashian je julija rodila svojega drugega otroka, hčerkico Penelope. Čeprav je od poroda minilo šele 10 tednov, se spet lahko pohvali z zavidljivo postavo, ki jo lahko v toplem vremenu, s katerim se ponašajo na Floridi, brezskrbno odkrije tudi v najbolj lahkotni oblekici. 33-letnica je pred dvema letoma že dobila sina Masona; nedavno pa je reviji OK! priznala, da je takrat s hujšanjem resnično pretiravala. “Danes me je sram, da sem se do svojega telesa obnašala tako nespoštljivo. Takrat sem bila s težo veliko preveč obsedena,“ pravi. Hujšala je tako nespamentno, da se je nekega dne med tekom po plaži celo zgrudila.

Zaradi te izkušnje se ji tokrat prav nič ne mudi. “Pravijo, da traja eno leto, da izgubiš vse nosečniške kilograme po naravni poti in jaz jim verjamem. Med nosečnostjo sem se zredila za 20 kilogramov, kar je, ker sem zelo nizka, veliko.“ Pojasnila je, da se je nekaj kilogramov stopilo takoj, nato pa se je hujšanje zaustavilo oziroma močno upočasnilo. “Poskušam samo jesti bolj zdravo,“ je opisala svojo dieto. Njeni obroki so majhni, vendar redni. Nekoč je zajtrk izpuščala, zdaj pa si ga privošči in raje poje manj za kosilo in večerjo. Zjutraj uživa ovseno kašo, opoldne najraje lososa z rižem ali piščanca s sladkim krompirjem, zvečer umešana jajca ali solato. Njena malica so grški jogurti, sadje in oreški, se pa vsak dan tudi posladka, vendar samo z enim ali dvema piškotkoma in ne s celo vrečo.

“Poskušam biti zdrava mama,“ pravi o svojem hujšanju. Ker otroci zahtevajo veliko skrbi, ji nemalokrat zmanjka časa za telovadbo. Toda kadar ne more obiskati telovadnice,  se toliko dlje sprehaja z vozičkom ter včasih po sprehodu naredi še nekaj počepov. “Velikokrat pa telovadiva tudi s sestro, ki me prisili, da ne iščem izgovorov.“ Strinja se, da je pritisk na zvezdnice velik, vendar tokrat zaradi tega ne misli biti v skrbeh, če ji zaradi  družinskih obveznosti včasih ne uspe telovaditi. O pritisku, s kakršnim se soočajo, je spregovorila tudi Aishwarya Rai, igralka indijskega rodu, na katero se je, ker odvečne teže ni izgubila takoj po porodu, vsul plaz obtožb. “Za zgled nam postavljajo Angelino Jolie in Victorio Beckham,“ je dejala. “Toda moje telo ni takšno. Sama imam širše boke in več oblin, zato ne morem biti povsem suha že v pičlih dveh tednih.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587