Vizita.si
Kim je skušala zlonamerne komentarje zaustaviti z zelo privlačno fotografijo.

Novice

Kardashianova vse napade zavrnila s fotografijo

L.E.
03. 08. 2012 13.32
26

Potem ko se je na priljubljenem družbenem omrežju nanjo vsula ploha zlonamernih opazk, se je zvezdnica svojega resničnostnega šova odločila vsem odgovoriti s preprosto fotografijo v kopalkah.

Kim je skušala zlonamerne komentarje zaustaviti z zelo privlačno fotografijo.
Kim je skušala zlonamerne komentarje zaustaviti z zelo privlačno fotografijo.FOTO: Twitter

"Ne nameravam svojega življenja preživeti tako, da preštevam kalorije!" je v enem izmed svojih intervjujev dejala Kim Kardashian, ki so jo zdaj na priljubljenem družbenem omrežju spet napadli zaradi njene teže, ki naj bi bila čezmerna. "Zgrožena sem, kako lahko ljudje druge obsojajo samo na podlagi njihove teže. Lahko si edino suh ali debel. Nič ni nikoli dovolj dobro ..." je zapisala sama, nato pa še delila svojo fotografijo v kopalkah. Pripisala je, da se ravno odpravlja na bazen ter da objavlja fotografijo, ki je brez kakršnih koli računalniških popravkov.

31-letnica svojim oboževalcem večkrat zaupa, kako skrbi za svojo postavo. V nedavnem intervjuju je priznala, da je včasih uživala veliko hitre hrane, zadnje čase pa išče mnogo bolj zdrave alternative. "Sedaj obstaja veliko restavracij, ki ti zelo hitro pripravijo tudi povsem zdrav obrok, zato res nimam izgovorov, da bi se ves čas prehranjevala slabo," je dejala. Paparaci jo tudi redno fotografirajo, kako obiskuje telovadnico, ravno na začetku tega tedna pa je na svojem profilu sporočila tudi, da je spet začela zagrizeno telovaditi. Poleg tega večkrat zapiše marsikatero modrost, s katero je lahko dober zgled predvsem še zelo mladim dekletom, ki jo spremljajo. "Ne morete imeti radi ničesar drugega, dokler nimate najprej radi sebe. Dobro, slabo, grdo, lepo … Imejte se radi," je napisala enkrat. Spet drugič: "Če nekoga že morate soditi, poskušajte soditi njegovo dušo. Mene obdajajo čedalje višje stene."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587