Vizita.si
“Sicer jo čaka še veliko dela, preden se bo utrdila, a je že zdaj vitka ter zapeljiva. Takšnega telesa si gotovo želi vsaka novopečena mamica.“

Novice

Kardashianovo po porodu ujeli v kopalkah ...

S.P.
26. 07. 2013 11.33
24

Zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian je na bazenu razkrila izjemne rezultate hujšanja ter preoblikovanja svoje poporodne postave. Kako je novopečeni mamici uspelo?

“Sicer jo čaka še veliko dela, preden se bo utrdila, a je že zdaj vitka ter zapeljiva. Takšnega telesa si gotovo želi vsaka novopečena mamica.“
“Sicer jo čaka še veliko dela, preden se bo utrdila, a je že zdaj vitka ter zapeljiva. Takšnega telesa si gotovo želi vsaka novopečena mamica.“FOTO: YouTube

Zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian se je zaradi nekaj odvečnih kilogramčkov, ki so se na njenem telesu nabrali med drugo nosečnostjo, dolgo skrivala pod ohlapnimi oblačili. “Še nikoli nisem bila tako široka. Niti sama se ne gledam v ogledalo, kaj da bi me videl fant ali kdo drug,“ je pred kratkim priznala za televizijo E!. A ji je sodeč po zadnjih fotografijah očitno končno uspelo priti v formo ter si povrniti nekaj samozavesti, poroča Daily Mail.

Uspelo ji je s tekom.
Uspelo ji je s tekom. FOTO: YouTube

“V nedeljo je v družbi svoje družine brezskrbno smuknila v kopalke in ni razočarala,“ jo je pohvalil otoški tabloid. “Sicer jo čaka še veliko dela, preden se bo utrdila, a je že zdaj vitka ter zapeljiva. Takšnega telesa si gotovo želi vsaka novopečena mamica.“ Kot je 34-letnica povedala za ameriško revijo Shape magazine, ji je uspelo šele, ko je v svoj življenjski stil vpeljala redni jutranji tek. “Poskusila sem telovaditi v telovadnici, na fitnesu, pa nič ni pomagalo. Dokler nisem popolnoma spremenila svojih navad, ter dan začela z jutranjim tekom. Šele, ko je ta postal rutina, so se začeli kazati prvi rezultati,“ je pojasnila.

Hujšanje s tekom naj bi bil eden najučinkovitejših načinov za izgubo telesne maščobe, pridobitev mišične mase in oblikovanje telesa, saj je že dolgo znano, da je jutranja aerobna vadba na tešče še posebej koristna. Ker so zjutraj v našem telesu zaloge glikogena (sladkorja) nizke, mora namreč telo porabljati energijo iz drugih virov, torej maščob. Kot da že to ni dovolj, pa se bo zagotovo izboljšalo tudi vaše splošno počutje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602