Vizita.si
image (28)

Novice

Kate končno razkrila zaobljen trebušček

S.P.
21. 12. 2012 15.32
6

V javnosti že dalj časa krožijo govorice o tem, da naj bi vse višja starost priljubljene britanske manekenke pomenila konec njene dolge in uspešne kariere. Čeprav je temu dolgo nasprotovala, pa je v torek vendarle razkrila zaobljen trebušček, ki je presenetil celo njene največje oboževalce.

Številni britanski kritiki so že večkrat opozorili na starost ene izmed najuspešnejših manekenk na svetu Kate Moss in spremembe, ki jih je ta terjala na njenem nekoč brezhibnem telesu. Prav zato so javnost že preplavile različne teorije o tem, da naj bi bila zvezdnica kaj kmalu primorana zapustiti svet mode, in čeprav je sama to dolgo zanikala, ji je v torek vendarle spodletelo. Na nudistični plaži v St. Bartsu, kjer je uživala s partnerjem Jamiejem Hinceem, je nehote razkrila svoj precej bolj zaobljen trebušček, kot smo ga bili pri njej do zdaj vajeni.

38-letnica se močno trudi, da bi kar najbolj ohranila mladost svojega telesa, kar poskuša doseči predvsem z aktivnim življenjskim slogom. Vsaj štirikrat na teden se pridno poti v telovadnici ali pa teče v naravi, saj se zaveda, da je tek ena izmed najbolj intenzivnih karido vaj na svetu, ki pospeši srčni utrip, s tem pa učinkovito porablja odvečno energijo in maščobe iz telesa. Starostne spremembe na njenem telesu pa poskuša odpraviti z dvigovanjem lahkih uteži, s katerimi utrjuje mišice, k duševnemu ravnovesju pa pripomorejo predvsem redni treningi joge.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587