Vizita.si
image (28)

Novice

Kate Middleton uresničila željo hudo bolni deklici

K.B.
08. 07. 2011 13.38
13

Največja želja 6-letne Diamond Marshall, ki se bori z rakom na želodcu, je bila, da bi spoznala pravo princeso. Na letališču tik pred odhodom v Kanado ji je Kate Middleton željo uresničila.

Princ William in Kate Middleton sta v Kanadi tik pred odhodom v Los Angeles uresničila željo bolne deklice. Ta je med zdravljenjem v otroški bolnišnici Alberta spremljala kraljevo poroko in se naravnost zaljubila v prelepo Kate. Njena največja želja je postala, da bi princeso spoznala v živo.Tako je pisala organizaciji Make a wish, ki že vse od leta 1980 daje upanje, pogum in veselje otrokom z resnimi zdravstvenimi težavami, in jim zaupala svojo željo. Ko so predstavniki organizacije za pomoč prosili Kate, se je ta z veseljem odzvala.

6-letna Diamond, ki trenutno čaka na odstranitev tumorja in se zdravi s kemoterapijo in radioterapijo, je tako Kate spoznala kar na letališču v Kanadi, kjer je princesi podarila šopek rož. Gesta je Kate tako ganila, da si ni mogla pomagati, da ne bi pokleknila, jo objela in poljubila. ''Kate je bila tako ljubka in ljubezniva. Za majhno deklico, ki si želi spoznati princeso, je bila prava uresničitev sanj,'' je pozneje povedala 32-letna mati deklice.

Sicer pa številni namigujejo, da se bo Katherine v prihodnosti tako kot princesa Diana najverjetneje še bolj posvetila dobrodelnim akcijam za otroke.

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587