Vizita.si
image (28)

Novice

Razkrila, kako ji je uspelo

L.E.
24. 06. 2012 08.09
5

Zvezdnica ni samo shujšala, razkrije lahko tudi čedalje bolj ozek pas in raven trebušček. Na svojem profilu znanega družabnega omrežja je delila, kaj je njena skrivnost.

Če je imela komaj 19-letna Miley Cyrus kdaj težave z nekaj odvečnimi kilogrami, jih dandanes zagotovo nima več. Videti je zelo zdrava pa tudi zadovoljna sama s seboj. V tem vročem vremenu se svoje postave prav nič več ne boji pokazati. Res se namreč lahko pohvali z zavidanja vrednim telesom. Še posebno privlači pozornost njen trebušček, ki je raven in čvrst, pa tudi njen pas je zelo ozek. Zvezdnica je resda še mlada, zato lahko vitko postavo ohranja toliko lažje, toda pevka in igralka je sama dejala, da je ta bolj posledica nedavnega truda.

Na Twitterju je delila, da so zdravniki ugotovili, da njeno telo slabo prebavlja gluten in laktozo, zato je bila prisiljena povsem spremeniti svojo prehrano. Če se je do tedaj nemalokrat mastila s hitro pripravljano hrano, se ji je morala zdaj odreči. Na družabnem omrežju je tako delila fotografijo, na kateri vdihava vonj vrečke z nezdravimi dobrotami ter spodaj napisala: “Tega ne smem pojesti, bom pa ga vsaj povohala!“ Ni se torej le odrekla glutenu in laktozi, vse skupaj je vodilo v še več sprememb – tudi na sploh se je navadila jesti veliko bolj zdravo. Kilogrami pa so se topili. Poleg tega so paparaci zabeležili, da Miley za povrh redno obiskuje telovadnico.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587