Vizita.si
image (28)

Novice

Le katera zvezdnica je še vedno tako zapeljiva?

K.P.
08. 07. 2012 08.54
0

Po šestih otrocih in pri svojih 56 letih se vodja družine Kardashian v svoji koži počuti odlično in zapeljivo. Na dan neodvisnosti je skočila v bikini in svetu pokazala svojo zavidljivo postavo.

Ni prvič, da se je Kris Jenner, glava uspešne hollywoodske družine Kardashian, odela v patriotske barve ameriške zastave, saj je pred slabima dvema letoma sprejela izziv hčerke Kim in se zavita zgolj v ameriško zastavo slikala s profesionalnimi Playboyevimi fotografi. Medtem ko je ta fotografija odromala v spalnico zakoncev Jenner, pa je nova patriotsko navdihnjena fotografija odromala kar na splet. Na fotografiji, v duhu proslavljanja dneva neodvisnosti, znana hollywoodska mama nosi bikini rdeče, bele in modre barve, a bolj kot kopalke je opazna njena zavidljivo lepa postava. Skrivnost njenega videza so poleg zdravega prehranjevanja in redne telesne vadbe seveda tudi male skrivnosti Hollywooda: dvig obraza (facelift), estetska operacija dojk in kolagen v ustnicah, za prekrivanje gubic pa verjetno poseže tudi po injekcijah botoksa. Kris je javnosti zaupala, da se je kondicijskih vaj ter vaj za učvrstitev telesa resneje lotila, ko je dopolnila 50 let ter opazila, da so se ji po zaslugi menopavze na trebuhu začeli kot za stavo nabirati odvečni kilogrami. Sicer pa je Kris ena tistih ljudi, ki za redno vadbo le stežka najde dovolj časa, saj ji to kot menedžerki najuspešnejše hollywoodske družine onemogočajo delovni dnevi. Kakorkoli, priznati ji gre, da je videti zelo dobro.

Če ste tudi vi ena tistih, ki zaradi pestrega delovnika ne najde dovolj časa za telesno vadbo, se lahko za oblikovanje telesa lotite tudi preprostih vaj, kot so počepi, trebušnjaki ali dvigovanje bokov. Zjutraj se pošteno pretegnite, saj bo to pognalo kri po žilah in prebudilo vaše telo, če se le da, pa skozi dan čim večkrat namesto dvigala ali vožnje z avtomobilom izberite sprehod.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587