Vizita.si
image (28)

Novice

To pa je zvezdniška ritka in pol!

L.E.
27. 04. 2012 14.20
19

Morda ima znana pevka in igralka že 42 let, toda njeno telo ni prav nič mlahavo. Leta se ne poznajo niti njeni prav tako slavni zadnjici.

Jennifer Lopez ima morda 42 let, toda njeno telo je še vedno čvrsto in občudovanja vredno. Mamica dveh otrok sicer priznava, da ob materinstvu in karieri težko najde še čas za telovadbo. Prav redna telovadba pa je po njenem edini pravi recept za ohranjanje lepe postave. Toda uspela je najti preprosto rešitev: telovadnico si je opremila kar v svoji vili.

Posebno občudovana je bila vedno njena zadnjica, ki še vedno ne deluje prav nič mlahavo. Tudi starost je namreč eden od dejavnikov, ki povzroči, da se obline v določenem trenutku začnejo povešati oziroma postanejo manj čvrste. Poleg staranja k temu zelo pripomore tudi previsoka telesna teža. Če želite čvrsto zadnjico, morate torej najprej izgubiti odvečne kilograme. Dokler se ne boste znebili maščobnih blazinic, tudi nešteto vaj za zadnjico ne bo imelo nobenega učinka. Vitkost ohranjajte s kardio vadbo, poleg tega uživajte samo toliko kalorij, kolikor jih boste od jutra do večera dejansko porabili. Šele nato se posvetite utrjevanju mišic. Za lepo zadnjico vsak dan delajte počepe in se pogosto sprehajajte po stopnicah. Koristno bo tudi zahajanje v hribe ali tek oziroma hoja po tekalni stezi, ki ste ji namestili vsaj minimalen naklon. Na koncu se ne pozabite niti raztegniti, saj bodo tako mišice pridobile veliko bolj elegantno podolgovato obliko.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587