Vizita.si
image (28)

Novice

Katera je tako preščipnjena?

L.E.
05. 08. 2012 09.21
2

Le kako ne bi bila, ko pa je prava ambasadorka zdravega načina življenja. Preberite si, kako vzdržuje postavo brez kančka odvečne maščobe.

26-letna manekenka Nicole Trunfio je svojo kariero začela v rodni Avstraliji, sčasoma pa s svojo naravno lepoto osvojila ves svet. Kot pravi sama, je vzdrževanje lepega telesa, obraza in las njena služba, zato pazi, da ne počne ničesar, kar bi njeni privlačnosti lahko škodilo. Uživa zelo zdravo hrano, ki je čim manj predelana in, kot se izrazi sama, čim bolj živa, torej čim manj kuhana. V lonec da samo to, kar res mora. Pije zelo veliko vode in zeliščnega čaja; kadar se ji zdi, da čez dan ni imela priložnosti pojesti dovolj omega 3 maščobnih kislin, antioksidantov ter mineralov, pa njihovo pomanjkanje nadomesti s prehranskimi dopolnili. Čeprav zaradi svojega dela nenehno potuje celo z enega kontinenta na drugega, je povsod njena prioriteta, da spi dovolj dolgo in kakovostno. Ima pa še eno lepotno skrivnost: arganovo olje, ki v njeni prtljagi nikoli ne manjka. Nanese ga na kožo svojega obraza in telesa, kupuje pa celo izdelke za lase, ki ga vsebujejo v izobilju.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587