Vizita.si
Nekaj mesecev po porodu na njenem telesu ni sledu o odvečnih poporodnih kilogramih.

Novice

Vsaka sled o poporodnih kilogramih je izginila ...

K.P.
27. 09. 2012 15.41
7

Ameriška zvezdnica se te dni nastavlja sončnim žarkom na otoku Maui, kjer so jo že ujeli fotografi. Leto dni po drugem porodu na njenem telesu ni niti ene sledi poporodnih kilogramov.

Ali se v odpravljanje odvečnih kilogramov po porodu ni silila, odpravila jih je postopoma z zdravo prehrano in telesno vadbo.
Ali se v odpravljanje odvečnih kilogramov po porodu ni silila, odpravila jih je postopoma z zdravo prehrano in telesno vadbo.FOTO: Fame
Nekdanja miss Združenih držav Amerike Ali Landry, ki se te dni sprošča na otoku Maui, ni potrebovala veliko časa, da bi si po drugem porodu povrnila postavo, kot jo je imela pred nosečnostjo.
Nekaj mesecev po porodu na njenem telesu ni sledu o odvečnih poporodnih kilogramih.
Nekaj mesecev po porodu na njenem telesu ni sledu o odvečnih poporodnih kilogramih. FOTO: Fame

Svoje telo je pokazala v modrih bikini kopalkah, seveda pa so njeno predajanje soncu posneli tudi fotografi. S soprogom Alejandrom Monteverdeom sta oktobra lani dobila drugega otroka, kmalu po porodu pa se je Ali postopoma lotila še izgubljanja odvečnih kilogramov.

"Telovadila sem tudi med nosečnostjo. To je pripomoglo tako k moji fizični kot tudi moji mentalni pripravljenosti. Po porodu sem se odpravljanja kilogramov lotila postopoma in se v to nisem silila. Družba ima nerealna pričakovanja, da naj bi ženska že nekaj mesecev po porodu v kopalkah bila videti popolno, vendar si sama nisem prizadevala za to. Poskrbela sem, da se prehranjujem zdravo in da pijem dovolj vode," je povedala lepotica, ki je imela po obdobju dojenja hčerke Estele odvečnih pet kilogramov, po dojenju sina Marcela pa tri.

Na vprašanje, kaj je skrivnost njene zapeljive postave, odgovarja: "Skušam jesti zdravo in se rekreirati, kadar le utegnem." Sicer pa njen program telovadbe vključuje kardiovadbo, nato pa še vaje za krepitev mišic. Zvezdnica prisega tudi na pilates, povedala pa je, da je v času, ko je imela nekaj odvečnih kilogramov, odvečne blazinice na telesu skrila s spodnjim perilom za oblikovanje postave.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587