Vizita.si
image (28)

Novice

Se je pevka res tako 'zapustila'?

S.P.
18. 01. 2013 15.20
19

Če je slavna ameriška pevka Katy Perry še pred kratkim slovela po svoji brezhibni lepoti in zavidljivi postavi, pa je tokrat presenetila v povsem drugačni luči. Med dopustovanjem na Havajih je namreč ponosno razkrila svojo naravno in realno podobo, njene nekoč čvrste noge pa 'krasi' nekaj odvečnih kilogramov.

Katheryn Elizabeth Hudson, ki jo mnogi bolje poznajo pod njenim umetniškim imenom Katy Perry, nas v svojih kratkih kostumih ter z živahnimi in raznobarvnimi ličili vedno znova navdušuje na glasbenih odrih, tokrat pa se je zvezdnica ponosno pokazala tudi v nekoliko drugačni luči. Med dopustovanjem na Havajih, kjer je bila čez novo leto s svojim partnerjem Johnom Mayerjem, je namreč razkrila svojo popolnoma naravno podobo, številne oboževalce pa je še posebej presenetila predvsem njena nekoliko zaobljena postava, ki je pri njej do zdaj res nismo bili vajeni.

28-letnica, ki je vedno slovela po svojih dolgih in zavidanja vrednih nogah, naj bi po pričanju bližnjih virov že vse od ločitve od svojega nekdanjega moža Russela Branda začela nihati s svojo telesno težo, kar pa vse težje prikrije tudi med svojimi nastopi. ''Vem, da sem se zredila, a je to moj in samo moj osebni problem. Kako se bom s tem spopadla in kako bo to vplivalo na mojo kariero, bom odločila sama. Brez težav celo javno priznam, da je za to kriva moja obsedenost z mehiško hrano, ki se ji v zadnjem času nikakor ne morem upreti. Če k temu dodam še ponočevanje in uživanje alkohola, pa je rezultat tako ali tako jasen,'' je pojasnila.

Sicer pa so temnolaso lepotico v zadnjem času že večkrat ujeli na poti v telovadnico, kjer naj bi se s pomočjo osebnega trenerja Harleya Pasternaka pred naslednjimi koncerti že trudila izgubiti vse odvečne kilograme. ''Množico ljudi moram zabavati po več ur skupaj, za kar pa potrebujem ogromno kondicije, ki jo najraje pridobivam s pomočjo preprostega preskakovanja kolebnice. Gre namreč za odlično kardio vadbo, ki mi pomaga ustvarjati mišično maso, hkrati pa med njo porabljam vso odvečno energijo. To počnem tudi pred vsakim nastopom, da se dodobra ogrejem. Lahko bi rekli, da je to moja majhna skrivnost na poti do uspeha.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587