Vizita.si
image (28)

Novice

Katera po porodu navdušuje v kopalkah?

S.P.
18. 03. 2013 15.59
5

Britanska pevka Myleene Klass je vendarle spregovorila o tem, kako je v zadnjih šestih letih po nosečnosti izgubila več kot 20 odvečnih kilogramov ter si prigarala res zavidanja vredno postavo. Preverite, kako lahko uspe tudi vam.

Britanska pevka, manekenka ter priljubljena medijska osebnost Myleene Klass, ki jo je svet spoznal predvsem kot eno izmed članic popularne pop skupine Hear'Say, je v preteklem tednu vendarle odkrito spregovorila o tem, kako je po dolgih šestih letih dosegla izjemne rezultate večletne preobrazbe. Danes se lahko pohvali z brezhibno učvrščenim trebuščkom ter lepo izoblikovanimi udi, na kar pa je zvezdnica, ki se je v preteklosti dolgo borila z odvečnimi kilogrami, še kako ponosna.

Zdravo dieto ter strog režim vadbe je 34-letnica v svoje življenje resneje uvedla že v letu 2007, ko je med nosečnostjo njena telesna teža narasla za skoraj 20 kilogramov, saj je bil njen prvoten cilj shujšati predvsem počasi, trajno ter učinkovito. “Najprej sem se začela odpovedovati nekaterim vrstam hrane, kot so sladkarije, testenine in kruh, ker pa so rezultati že po nekaj mesecih presegli vsa moja pričakovanja, sem se začela ukvarjati še s športom,“ je razkrila v intervjuju za britanski tabloid Daily Mail.

Njena skrivnost naj bi bila v hitri hoji, pri kateri je pridno vztrajala prav vsak dan. “Sicer ne trdim, da nisem kdaj poprijela tudi za uteži ali pa naredila nekaj počepov in trebušnjakov, a sem največ pozornosti posvetila predvsem hitri hoji, ki ima nešteto pozitivnih učinkov tako na moje zdravje kot tudi na moje vsesplošno počutje. V teh 10 kilometrih, ki sem jih dnevno prehodila, sem se lahko popolnoma sprostila, iz sebe dala vse frustracije in kaj je lahko boljšega, kot da ob tem skoraj nevede še preoblikuješ svojo postavo,“ nadaljuje temnolaska. Da hitra hoja resnično pripomore k hujšanju, so potrdili tudi raziskovalci na univerzi v Virginiji, ki so ugotovili, da ženske, ki naredijo tri kratke in hitre sprehode na teden, izgubijo kar petkrat več maščobe okoli trebuha kot tiste, ki hodijo počasi petkrat na teden. Na ta način naj bi povprečna ženska izgubila kar štiri kilograme telesne teže v 16 tednih, in to brez diete, v eni sami uri pa kar 1680 KJ (400 kalorij), odvisno od količine mišične mase, ki pri tem sodeluje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587