Vizita.si
Catherine zagovarja zmernost.

Novice

Katera si lahko to pri 42 še vedno privošči?

L.E.
15. 06. 2012 14.18
13

Slavna igralka trdi, da ji niti na misel na pade, da bi sledila kakršnim koli drastičnim dietam. Kako ji torej uspe pri njenih letih v minici še vedno tako 'zažigati'.

Catherine zagovarja zmernost.
Catherine zagovarja zmernost.FOTO: Fame

Catherine Zeta Jones ima 42 let, vendar je v mini krilu še vedno videti bolje kot marsikatera dvajsetletnica. Seveda to velja za veliko zvezdnic, toda slavna igralka je vseeno nekaj posebnega. Je namreč goreča nasprotnica pretiravanja, ki po njenem mnenju vse prevečkrat vlada v Hollywoodu. Meni, da so druge igralke vse prevečkrat praktično obsedene s hujšanjem ter da se držijo veliko preveč strogih diet. Sama si, ne da bi zaradi tega padla v depresijo, privošči tudi tortico in kljub temu še vedno dobi delo.

Svetuje, da se s svojo postavo ne obremenjujemo preveč, temveč enostavno poskušamo jesti zdravo in redno telovadimo. “Veliko plavam, tako v morju kot v bazenu,“ razlaga, kako poskrbi zase. “Z možem igrava golf; ko želim telo res učvrstiti, pa se odvlečem do telovadnice. Po telovadbi se vedno počutim bolje.“ Prehranjuje se uravnoteženo, hrano si privošči, ko je lačna, užije tri obroke dnevno in med njimi nič ne prigrizne. Še posebno rada vidi na svojem krožniku ribo in druge morske dobrote. “Pazim, kaj vnesem v svoje telo, dietam pa zelo nasprotujem,“ povzame svojo filozofijo prehranjevanja. Namesto da bi se čemur koli odrekala, se raje redno ukvarja s športom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587