Vizita.si
image (28)

Novice

Tega od mlade igralke niso pričakovali ...

S.P.
22. 07. 2013 10.27
9

Britanska igralka Emily Jane Atack naj bi po nedavni spremembi, ko ji je uspelo shujšati, znova pridobila nekaj kilogramov, poročajo tuji mediji. Pa veste, kaj je poleti najpogostejša napaka, ki jo delamo v škodo ravnega trebuščka? Preverite.

Priljubljeno britansko igralko Emily Jane Atack, ki je znana po vlogi Charlotte Hinchcliffe v večkrat nagrajeni televizijski seriji The Inbetweeners, so v minulem tednu ujeli na Ibizi, kjer se je v družbi prijateljev zabavala, pila koktejle ter lovila sončne žarke. In čeprav je njena postava (sploh, kadar obleče kopalke), vedno v središču pozornosti, pa tokrat to ni bila iz istega razloga, kot sicer, poroča otoški tabloid The Sun. 23-letnici namreč očitajo, da je le nekaj mesecev za tem, ko je močno shujšala, že znova razkrila ohlapen trebušček ter kilogramček ali dva preveč.

“V zadnjem času si je močno prizadevala uravnati svojo težo, kar pa v kombinaciji s popivanjem ni ravno najboljša izbira,“ so se ob njene zadnje fotografije obregnili tuji mediji. Seveda nekaj koktejlov ne bo naredilo bistvene razlike, pa vendar se je dobro zavedati, da so lahko mešane alkoholne pijače prave energijske bombe. Zaradi velike količine sladkorja namreč vsebujejo več kilodžulov energije (kalorij) kot beljakovine ali ogljikovi hidrati, hkrati pa zaustavljajo še telesne procese, ki nadzorujejo porabljanje maščobe.

Sladkor – sovražnik hujšanja ...

V sodobnem svetu zaužijemo preveč sladkorja. Najbolj nevaren pa je sladkor, ki se ga ne zavedamo. Ta se nahaja v sadnih jogurtih, omakah za solato, sladkih (tudi alkoholnih) pijačah, zmrznejni hrani in še bi lahko naštevali. Sladkor povečuje proizvodnjo inzulina, ta pa upočasnjuje presnovo, poleg tega gre za snovi z visoko energijsko vrednostjo, ki jo ob povečani količini težko porabimo. Prav zato bodite pozorni na to, koliko si sladkate jutranjo kavo, koliko sladkih pijač ste spili, koliko sladkorja ste zaužili z drugimi izdelki in skušajte zmanjšati količino zaužitega sladkorja na minimum.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602